Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Debate μόνο με τον Σαμαρά θέλει ο Τσίπρας

Debate μόνο με τον Σαμαρά θέλει ο Τσίπρας

Πρόταση για δυο τηλεοπτικές μονομαχίες μόνο ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Αντώνη Σαμαρά προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση ενόψει εκλογών. Το πρώτο debate θα αφορά αποκλειστικά στην οικονομία και το δεύτερο σε εθνικά και ευρωπαϊκά θέματα.

Την πρόταση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνάντηση που είχαν την Παρασκευή.

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι να τεθούν αντιμέτωποι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Αντώνης Σαμαράς δυο φορές.

Σύμφωνα με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ «η πρώτη θα πρέπει να αφορά τις οικονομικές εξελίξεις που άπτονται του νέου μεσοπρόθεσμου και του νέου μνημονίου
Η δεύτερη τα εθνικά και ευρωπαϊκά θέματα».

Ο Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε, όπως ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, αναρμόδιος για να απαντήσει αλλά δεσμεύτηκε να μεταφέρει την πρόταση. Αναρμόδια, επίσης σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, δήλωσε και η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Άννα Νικόλ Ασημακοπουλου, με την οποία υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία.

Τελικώς παρέπεμψαν και οι δυο στη διακομματική επιτροπή η οποία όμως, σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Μιχελάκη, έχει ολοκληρώσει το έργο της. «Αναμένουμε την επίσημη τοποθέτηση του κ. Σαμαρά στη πρότασή μας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι προσηλωμένος στην αρχή του ανοιχτού διαλόγου και της πλήρους διαφάνειας όσον αφορά τις θέσεις και τις προθέσεις των κομμάτων πριν την επερχόμενη κάλπη», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Aλέξης Τσίπρας χαμηλώνει τις προσδοκίες: Οι αδικίες θα αποκατασταθούν ανάλογα με τα δημοσιονομικά – “Δεν είμαι Χάρρυ Πόττερ”

Γλέζος σε Τσίπρα: Αλέξη, γέρασες

Ο Πάγκαλος, ο Τσίπρας, ο Μανδραϊκός και το… Champions League

Σε Μόσχα και Πεκίνο ο Αλέξης Τσίπρας

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε