Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Δείπνο στης Κούρκουλα για την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ

Δείπνο στης Κούρκουλα για την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ

Στο σπίτι της επιστήθιας φίλης του Ελένης Κούρκουλα, συζύγου του Διονύση Παναγιωτάκη, συνεργάτη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, καλεί για δείπνο στις 9 το βράδυ ο Ευάγγελος Βενιζέλος το βράδυ τους 26 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων τους που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν διαταραχθεί λόγω της ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής.

Αυτήν την ωρα συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα στη Βουλή ενόψει της ψήφισης του Προϋπολογισμού προκειμένου ο κ. Βενιζέλος να ξεκαθαρίσει για μια ακόμη φορά τις “κόκκινες γραμμές” (μισθοί. συντάξεις, φόρος ακινήτων, απολύσεις, πλειστηριασμοί) στο μέτωπο των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, αλλά και για να επιτεθεί με σφοδρότητα όπως αναμένεται στον ΣΥΡΙΖΑ αφενός για την…”πρόσκληση αποστασίας” και αφετέρου για την πρόταση του για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα ναυπηγεία-υποβρύχια.

Ζητούμενο είναι αν και στις δύο συναντήσεις της ΚΟ θα παραβρεθεί ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος σημειωτέον βρίσκεται στην Αθήνα.
Να σημειωθεί ότι η ΚΟ επρόκειτο να συνεδριάσει πριν από 15 μέρες περίπου, αλλά αναβλήθηκε, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να έχει τότε άγριες διαθέσεις λόγω της…”πρόσκλησης αποστασίας” του κ. Τσίπρα και προκειμένου να καλέσει τους βουλευτές να δηλώσουν αν τον στηρίζουν ή όχι, ωστόσο χτύπησε ίλιγγος τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης από δύο απανωτά ταξίδια που είχε κάνει μέσα 48 ώρες.

Πολλοί εκτίμησαν τότε ότι επί της ουσίας ήταν ‘διπλωματική” η ασθένεια καθώς η απόφαση για συνεδρίαση της ΚΟ πάρθηκε εν θερμώ και παράλληλα υπήρχε φόβος ότι ορισμένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα κρατήσουν τουλάχιστον σαφείς αποστάσεις από την ηγεσία για μια σειρά επιλογών της και ιδίως για τη σύμπραξη με τη ΝΔ..-

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΑΘΙΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πυρ ομαδόν από βουλευτές της ΝΔ κατά Στουρνάρα – Βόμβα Ντόλιου: Να στηρίξουμε την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για πλειστηριασμούς

Ντόλιος: Να στηρίξουμε την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς!

Απειλεί να καταψηφίσει ο Ν. Σηφουνάκης φόρο ακινήτων και πλειστηριασμούς

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε