Παρασκευή, 26 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Δείτε LIVE τη Συνδιάσκεψη της “Ελιάς” – Απών ο Γιώργος Παπανδρέου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, EUROKINISSI

Χωρίς την παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου βρίσκεται σε εξέλιξη η οργανωτική Συνδιάσκεψη της Ελιάς. Κύριο θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια η απουσία του πρώην πρωθυπουργού. Αυτή την ώρα στο βήμα ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλο μετά το νυχτερινό τηλεφώνημα του Γιώργου Παπανδρέου, που του ανακοίνωσε πως δε συμφωνεί με την ένταξη του κόμματος στην Ελιά.

ΔΕΙΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ

Παρόντες στη Συνδιάσκεψη της Ελιάς είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, ο επικεφαλής της «Συμφωνία για τη νέα Ελλάδα» Ανδρέας Λοβέρδος, ο Νίκος Μπίστης, ο Γιάννης και ο Παντελής Καψής, ο Ηλίας Μόσιαλος, η Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο Χρήστος Πρωτόπαππας και πολλοί άλλοι.

Η Συνδιάσκεψη ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς Ευρωπαίων σοσιαλιστών, την παρουσίαση της πολιτικής Διακήρυξης της «Ελιάς-Δημοκρατικής Παράταξης» και του λογότυπού της.

Στο λογότυπο και το σήμα του νέου σχήματος απεικονίζονται, υπό το όνομα και το σύμβολο του ΕΣΚ(PES), ένα δέντρο ελιάς σε πράσινο χρώμα και κάτω από αυτή το όνομα: «ελιά» με κόκκινο χρώμα. Κάτω από το σύμβολο και το όνομα της «Ελιάς», αναγράφεται ο τίτλος «Δημοκρατική Παράταξη» και κάτω από αυτόν, σε οριζόντια διάταξη, τα ονόματα και τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ, της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα» του Ανδρέα Λοβέρδου και της «Δυναμικής Ελλάδας» του Ηλία Μόσιαλου. Δίπλα σε αυτά και υπό το σύμβολο ενός κλαδιού ελιάς, αναγράφονται τα ονόματα των κινήσεων «Νέοι Μεταρρυθμιστές», «Πολιτεία 2012» και «Πρωτοβουλία Β».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιδρυτική διακήρυξη της “Ελιάς” – Ούτε μια αναφορά στο ΠΑΣΟΚ

Ο Γ. Παπανδρέου “σνομπάρει” την Ελιά και “καρφώνει” με το γάντι τον Βενιζέλο

Της “Ελιάς” τις επόμενες ημέρες μετά την αποκαλυπτική δημοσκόπηση του NewsIt

Αλαλούμ στους κόλπους των “58” – Για τη Συνδιάσκεψη κινούνται σην Ελιά

Μπίστης: Αυθαίρετη η κίνηση του Βούλγαρη – Οι 58 συνεχίζουν στην “Ελιά”

Η Ελιά έγινε…ΠΑΣΟΚ plus

Το “κλάδεμα” της Ελιάς και τα … βεγγαλικά στη ΔΗΜΑΡ

Λοβέρδος για Ελιά: Γνωρίζουμε τις δυσκολίες αλλά θα πετύχουμε

Δάκος χτύπησε την Ελιά! Στα δυο μοιράστηκαν οι 58 – Δεν συμφωνούν όλοι με την αποχώρηση!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε