Κυριακή, 21 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Δένδιας: Βουλευτές της Χρ.Αυγής δρουν εκτός νόμου! – Χρ.Αυγή: Αποτυχημένε ασχολήσου με την εγκληματικότητα

Δένδιας: Βουλευτές της Χρ.Αυγής δρουν εκτός νόμου! – Χρ.Αυγή: Αποτυχημένε ασχολήσου με την εγκληματικότητα

Η Χρυσή Αυγή κινείται συχνά στα όρια της νομιμότητας είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, προκαλώντας την αντίδραση του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου το οποίο τον χαρακτήρισε αποτυχήμενο.

Μιλώντας στη ΝΕΤ, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης αναφέρθηκε στην ματαίωση του συσσιτίου «μόνο για Ελληνες», λέγοντας πως «η αστυνομία επέβαλε τη νομιμότητα» και χαρακτήρισε την εκδήλωση «συνολικά απαράδεκτη».

Είπε επίσης ότι η ελληνική κοινωνία δεν είναι ρατσιστική, αν και υπάρχουν μεμονωμένα φαινόμενα ρατσιστικής βίας.

Σε ό,τι αφορά τη Χρυσή Αυγή, ο Ν. Δένδιας τόνισε ότι οι δράσεις του μορφώματος αυτού «κινούνται στα όρια της νομιμότητας, τα οποία κάποιες φορές τα υπερβαίνει» και πρόσθεσε ότι «οι βουλευτές της πολλές φορές δρουν εκτός του Συντάγματος και των νόμων».

«Ποιος περίμενε το νεοναζιστικό φαινόμενο στην Ελλάδα, που έχασε στον πόλεμο 1.000.000 Ελληνες», αναρωτήθηκε ο κ. Δένδιας και πρόσθεσε: «Αρνούμαι να πιστέψω ότι χιλιάδες έλληνες πολίτες έγιναν, ξαφνικά, νεοναζιστές».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

“Ο αποτυχημένος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ να πάψει να υβρίζει την Χρυσή Αυγή και να ασχοληθεί με την εγκληματικότητα που έχει κυριολεκτικά πνίξει τη χώρα. Καθημερινά δολοφονούνται, ληστεύονται και κακοποιούνται συμπολίτες μας και ο Δένδιας αλωνίζει τα τηλεοπτικά στούντιο για να συκοφαντήσει έναν νόμιμο πολιτικό φορέα. Υπενθυμίζουμε σε όλους τους υβριστές μας ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι… “ναζιστικό κόμμα”, είναι το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα που αντιμάχεται το καθεστώς της απάτης, της διαφθοράς και της υποταγής.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δένδιας: Η συνταγματική αναθεώρηση μπορεί να αποκλείσει μορφώματα όπως η Χρυσή Αυγή

Την Παρασκευή για διαβούλευση το νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού – Χρ. Αυγή: Θέλουν να μας φιμώσουν

Εύβοια: ”Φοβούνται τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και όχι τη ρατσιστική βία”!

Χρυσή Αυγή: Το ΔΝΤ κατέστρεψε τη χώρα – Στάση πληρωμών και διαγραφή του χρέους

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε