Πολιτική

Διεγράφησαν από την ΔΗΜΑΡ Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς

- Με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής ο Φώτης Κουβέλης τους θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας
- "Οι κύριοι Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς περιφρονούσαν όλες τις κοινοβουλευτικές μας αποφάσεις", λέει μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ
- " Δεν εκφράζουν απλώς διαφορετικές απόψεις αλλά στηρίζουν διαφορετικό πολιτικό σχέδιο από αυτό της Δημοκρατικής Αριστεράς."
- ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΣ

Ζήτημα χρόνου ήταν η διαγραφή των δυο βουλευτών Οδυσσέα Βουδούρη και Πάρι Μουτσινά από την ΔΗΜΑΡ. Με απόφαση του Φώτη Κουβέλη και οι δυο τέθηκαν εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.
Και οι δυο βουλευτές είχαν διαφοροποιηθεί αρκετές φορές από τις αποφάσεις του κόμματος, ενώ πριν από λίγες ώρες ο κ. Βουδούρης σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό είπε ότι θα ζητήσει έκτακτο συνέδριο του κόμματος και θα θέσει θέμα παραμονής της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση. Είπε επίσης ότι θα ψηφίσει υπέρ της παραπομπής Βενιζέλου.

ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης γνωστοποίησε την απόφασή του στον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Μεϊμαράκη, με την οποία οι Βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς δεν ανήκουν πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.
Οι δύο Βουλευτές επί μακρόν, με τη συστηματική και μόνιμη διαφοροποίησή τους από όλες τις θέσεις και πρωτοβουλίες του κόμματος έχουν έρθει σε πλήρη ρήξη με τις συντεταγμένες λειτουργίες και κατευθύνσεις της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Η ΔΗΜΑΡ, κόμμα δημοκρατικό, με σεβασμό σε κάθε διαφορετική άποψη, εξάντλησε όλα τα περιθώρια για την παραμονή τους στην Κ.Ο., παρά την έκδηλη περιφρόνηση που επεδείκνυαν για τις συλλογικές μας αποφάσεις.
Αυτό που καταγράφεται όμως πλέον με καθαρό τρόπο, είναι ότι οι δύο Βουλευτές δεν εκφράζουν απλώς διαφορετικές απόψεις αλλά στηρίζουν διαφορετικό πολιτικό σχέδιο από αυτό της Δημοκρατικής Αριστεράς.

07 /01 / 13

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βουδούρης και Μουτσινάς εξωθούν Κουβέλη στην διαγραφή τους

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φάμελλος: Η δικαιοσύνη δεν πρέπει να λειτουργεί ως μακρύ χέρι της κυβέρνησης – Η ευθύνη για την σύγκρουση των τρένων από το 2019 και μετά
Νέα επίθεση στην κυβέρνηση αλλά και στην ηγεσία της δικαιοσύνης με αφορμή την υπόθεσης της τραγωδίας στα Τέμπη, εξαπέλυσε ο Πρόεδρος...
Ο Σωκράτης Φάμελλος
ΣΥΡΙΖΑ: Αναμένει τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη, περιμένει τα προοδευτικά κόμματα για πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης
Στελέχη της Κουμουνδούρου εκφράζουν την άποψη ότι είναι πολύ πιθανόν να μην έχουν ακόμα αποκαλυφθεί «όλα τα επεισόδια συγκάλυψης της υπόθεσης των Τεμπών»
Ο Σωκράτης Φάμελλος ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη στο «κάδρο» της κυβέρνησης: «Να μην μείνει αναπάντητη καμία αιχμή» η στρατηγική του Μαξίμου
Το κλίμα πόλωσης του τελευταίου διαστήματος, μαζί με την ιδιότυπη «μάχη» στα social media δημιουργούν ένα πρωτόγνωρο πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον
Η τραγωδία των Τεμπών