Τετάρτη, 3 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Δημοτικές εκλογές 2014: Το απόλυτο ντέρμπι στο δήμο Αθηναίων

Δημοτικές εκλογές 2014: Το απόλυτο ντέρμπι στο δήμο Αθηναίων

Σε απόλυτο ντέρμπι εκτυλίσσεται η μάχη για το Δήμο Αθηναίων, καθώς μέχρι αυτή την ώρα οι εταιρείες δημοσκοπήσεων δεν μπορούν βγάλουν αξιόπιστα συμπεράσματα για το ποιο θα είναι το ζευγάρι του δευτέρου γύρου των δημοτικών εκλογών.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία τα ποσοστά του νυν δημάρχου Γιώργου Καμίνη παρουσιάζουν μια μικρή πτώση, σε αντίθεση με τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη και της ΝΔ Άρη Σπηλιωτόπουλο που παρουσιάζουν αυξητική τάση.

Από κοντά και ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ μάλλον εκτός μάχης βρίσκεται ο Νικήτας Κακλαμάνης του οποίου το ποσοστό και η στάση του στο δεύτερο γύρο θα κρίνει πολλά για τον τελικό νικητή.

Παρά την μείωση των ποσοστών του κ. Καμίνη τα πιθανά ζευγάρια για τον δεύτερο γύρο αυτήν τη στιγμή είναι: Καμίνης- Σακελλαρίδης, Καμίνης-Σπηλιωτόπουλος και Καμίνης-Κασιδιάρης και ως αουτσάιντερ το ζευγάρι Σακελλαρίδη-Σπηλιωτόπουλου.

Στην περιφέρεια Αττικής τα πράγμα τα είναι πιο ξεκάθαρα καθώς είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο νυν περιφερειάρχης θα αναμετρηθεί στο δεύτερο γύρο με την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου.

Στην Κουμουνδούρου χαρακτηρίζουν ήδη μεγάλη πολιτική επιτυχία το πιθανό ενδεχόμενο να περάσου στο δεύτερο γύρο ο κ. Σακελλαρίδης και η κ. Δούρου, ενώ στη ΝΔ κυριαρχεί εκνευρισμός καθώς ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Κουμουτσάκος έχει τεθεί εκτός μάχης δευτέρου γύρου ενώ στο δήμο Αθηναίων η υποψηφιότητα Κακλαμάνη είναι πολύ πιθανό να κοστίσει στο Α. Σπηλιωτόπουλο την είσοδό του στο δεύτερο γύρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γαβριήλ Σακελλαρίδης στο Newsit: Να είναι προσεκτικά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βγαίνουν στις τηλεοράσεις

Κακλαμάνης: Ο Σπηλιωτόπουλος δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του

Στα εκλογικά περίπτερα της Αθήνας – Ποιο είναι το πιο στυλάτο και ποιο το πιο hi-tech; ΦΩΤΟ

Κασιδιάρης σε Κακλαμάνη: Ας μη μιλούν για κασέτες οι στυλοβάτες του Μνημονίου

Κακλαμάνης σε Κασιδιάρη: «Ηλία, που είναι οι κασέτες;»

Νικήτας Κακλαμάνης στο Newsit: «Αποσύρω την στήριξή μου στον Άρη Σπηλιωτόπουλο αν περάσει στον Β γύρο»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε