Πολιτική

Δούρειος Ίππος ο Στάθης Μπούκουρας για την Χρυσή Αυγή;

Μια άποψη που προκαλεί αίσθηση και δημοσιεύεται από το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, εκφράζει καθηγητής της Παντείου για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και μάλιστα επικεντρώνεται στον προφυλακισμένο βουλευτή, Στάθη Μπούκουρα.

Το Γαλλικό Πρακτορείο αναφέρει σε άρθρο του ότι οι ελληνικές αρχές στην προσπάθειά τους να μπουν στα άδυτα της Χρυσής Αυγής, θα χρησιμοποιήσουν τον βουλευτή Στάθη Μπούκουρα ως Δούρειο Ίππο.

Όπως τονίζει ο καθηγητής του Παντείου και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ενωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, Δημήτρης Χριστόπουλος «η πρόσκληση που αντιμετωπίζουν οι εισαγγελείς είναι η δημιουργία μιας σύνδεσης ανάμεσα στις εικαζόμενες πράξεις και στο κατηγορητήριο. Είμαστε σε σωστό δρόμο. Η δικαστική διαδικασία επιταχύνεται και υπάρχει μια γενικότερη πίεση -κυρίως πολιτική- προς αυτή την κατεύθυνση.»

Ο καθηγητής προσθέτει ότι «ο Στάθης Μπούκουρας έχει εκφράσει την επιθυμία να δώσει λεπτομέρειες για τον τρόπο που λειτουργούσε το κόμμα. Θα χρησιμοποιηθεί ως Δούρειος Ιππος».

Μαλιστα τονίζει με έμφαση ότι δεν πρέπει να θεωρείται τυχαίο το γεγονός ότι ο βουλευτής μεταφέρθηκε σε άλλη φυλακή από τα υπόλοιπα μέλη της Χρυσής Αυγής και προσέλαβε ως δικηγόρο του τον Αλέξη Κούγια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κασιδιάρης: Να εξαιρεθεί η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής – Πολιτική

Τι είπε ο Τατσόπουλος για την απολογία του Μπούκουρα της Χρυσής Αυγής – Πολιτική

“Ντου” Χρυσαυγιτών τώρα και στα νοσοκομεία! Τι έγινε στο Γ. Γεννηματάς – Ελλάδα

Χρυσή Αυγή: εντοπίστηκαν εταιρείες off shore και λογαριασμοί με χιλιάδες ευρώ – Έγκλημα

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ