Κυριακή, 7 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Εκλογές 2014: Φαν του Αλέξη Τσίπρα ο Τζιτζικώστας

Εκλογές 2014: Φαν του Αλέξη Τσίπρα ο Τζιτζικώστας

Με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και “αντάρτης” της ΝΔ, Απόστολος Τζιτζικώστας, λέγοντας πως του άρεσε η εμφάνιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσφατο debate ενόψει των ευρωεκλογών.

«Μου άρεσε πολύ το γεγονός πως ο Αλέξης Τσίπρας με τις ερωτήσεις του έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τους ανθρώπους που έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τους Έλληνες» δήλωσε ο νυν περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Το Κόκκινο.

“Ο καθένας έχει τη δική του πολιτική ταυτότητα” ωστόσο τα κόμματα “δεν πρέπει να καπελώνουν την εκλογική διαδικασία στην αυτοδιοίκηση” είπε “καρφώνοντας” τη Νέα Δημοκρατία για την επιλογή της να “κατεβάσει” απέναντί του τον Γιάννη Ιωαννίδη απέναντί του στη μάχη για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας επεσήμανε ότι ο κόσμος στις αυτοδιοικητικές εκλογές ψηφίζει πρόσωπα και όχι κόμματα και υπογράμμισε ότι οι πολιτικές που εφαρμόζονται τα τελευταία χρόνια από την κυβέρνηση “στραγγαλίζουν” την τοπική αυτοδιοίκηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τσίπρας: Να πάτε να ψηφίσετε όλοι την Κυριακή

Εκλογές 2014: “Ντιρλαντά” εναντίον… Τσίπρα! – Τα νέα σποτ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας στη “La Repubblica”: Το ευρώ δεν είναι φετίχ, αλλά εργαλείο – Σακελλαρίδης και Δούρου φαβορί στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε