Πολιτική

Εκλογές 2014: Φαν του Αλέξη Τσίπρα ο Τζιτζικώστας

Με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και "αντάρτης" της ΝΔ, Απόστολος Τζιτζικώστας, λέγοντας πως του άρεσε η εμφάνιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσφατο debate ενόψει των ευρωεκλογών.

«Μου άρεσε πολύ το γεγονός πως ο Αλέξης Τσίπρας με τις ερωτήσεις του έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τους ανθρώπους που έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τους Έλληνες» δήλωσε ο νυν περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Το Κόκκινο.

“Ο καθένας έχει τη δική του πολιτική ταυτότητα” ωστόσο τα κόμματα “δεν πρέπει να καπελώνουν την εκλογική διαδικασία στην αυτοδιοίκηση” είπε “καρφώνοντας” τη Νέα Δημοκρατία για την επιλογή της να “κατεβάσει” απέναντί του τον Γιάννη Ιωαννίδη απέναντί του στη μάχη για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας επεσήμανε ότι ο κόσμος στις αυτοδιοικητικές εκλογές ψηφίζει πρόσωπα και όχι κόμματα και υπογράμμισε ότι οι πολιτικές που εφαρμόζονται τα τελευταία χρόνια από την κυβέρνηση “στραγγαλίζουν” την τοπική αυτοδιοίκηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τσίπρας: Να πάτε να ψηφίσετε όλοι την Κυριακή

Εκλογές 2014: “Ντιρλαντά” εναντίον… Τσίπρα! – Τα νέα σποτ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας στη “La Repubblica”: Το ευρώ δεν είναι φετίχ, αλλά εργαλείο – Σακελλαρίδης και Δούρου φαβορί στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ