Κυριακή, 7 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Εκλογές 2014: “Ντιρλαντά” εναντίον… Τσίπρα! – Τα νέα σποτ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές 2014: “Ντιρλαντά” εναντίον… Τσίπρα! – Τα νέα σποτ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα τα νέα διαφημιστικά σποτ, με εκατέρωθεν επιθέσεις για την ανάπτυξη και το… success story.

Η Νέα Δημοκρατία στο δικό της διαφημιστικό σποτ προβάλλει σε 34 δευτερόλεπτα τις έννοιες της σταθερότητας, της ανάπτυξης και της εξόδου από την κρίση ως τα επιτεύγματα της κυβέρνησης. Κάποια στιγμή ακούγεται και η φωνή του Αλέξη Τσίπρα η οποία συνδέεται με την λέξη «φεύγουν» με κεφαλαία κόκκινα γράμματα να συνοδεύει τις λέξεις «έξοδος από την κρίση» και «πολιτική σταθερότητα» προκειμένου να τονιστεί το διακύβευμα των εκλογών της 25ης Μαΐου.

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ «απαντά» με ένα βίντεο διάρκειας 31 δευτερολέπτων και τίτλο «Το success story της ανάπτυξης». Υπό τους ήχους της μουσικής του Διονύση Σαβββόπουλου το σποτάκι ξεκινά με το ερώτημα «Σταθερά βήματα μπροστά;» (σ.σ. σταθερά βήματα μπροστά είναι το κεντρικό σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας της ΝΔ) και συνεχίζει με την εξιστόρηση του στόχους της ανάπτυξης από το 2010 έως το 2013.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοδιοικητικά… πήγαμε καλά!

Τα απόλυτα ντέρμπι στους δήμους όλης της χώρας! Υποψήφιοι δήμαρχοι με ελάχιστη διαφορά μεταξύ τους – Δείτε όλους τους δήμους και τα αποτελέσματα!

Που “πονάει” και που ελπίζει στις Περιφέρειες ο ΣΥΡΙΖΑ

Η ΝΔ στηρίζει Καμίνη στην Αθήνα και Σγουρό στην Αττική αλλά κρατά ίσες αποστάσεις ανάμεσα σε Μώραλη – Μιχαλολιάκο

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε