Πέμπτη, 25 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Εκλογές 2014: Σφοδρή επίθεση Μιχαλολιάκου σε Αρβανιτόπουλο – ”Βιάστηκαν να πανηγυρίσουν γιατί εμείς θα νικήσουμε”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος άφησε αιχμές για διαπλεκόμενα συμφέροντα και έκανε άνοιγμα στους υποψήφιους που αποκλείστηκαν... (BINTEO)

Ο κύριος Μιχαλολιάκος έφτασε στο εκλογικό του κέντρο στον Πειραιά λίγο πριν τις 21.00 και αποθεώθηκε από δεκάδες ψηφοφόρους του, που τον περίμεναν. Μακριά από τα μικρόφωνα των δημοσιογράφων, τους ευχαρίστησε για τη στήριξη και στη συνέχεια εξέφρασε τη σιγουριά ότι θα καταφέρει να εκλεγεί στον δεύτερο γύρο, έκανε άνοιγμα στους υποψήφιους που αποκλείστηκαν και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον υπουργό Παιδείας.

”Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Αρβανιτόπουλο που τάχθηκε με τα συμφέροντα” είπε αρχικά και συνέχισε ”απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες του Πειραιά που δεν παίρνουν γραμμή από τα διαπλεκόμενα συμφέροντα. Εμείς δώσαμε και δίνουμε τη μάχη με κανόνες δημοκρατίας”.

Για τη δεύτερη Κυριακή που όπως φαίνεται θα κριθούν τα πάντα, ο κ.Μιχαλολιάκος είπε: ”βιάστηκαν να πανηγυρίσουν γιατί εμείς θα είμαστε οι νικητές των εκλογών”.

Λίγο νωρίτερα είχαμε θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον κύριο Μιχαλολιάκο και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανατροπή δεδομένων φέρνουν τα exit poll σε περιφέρεια Αττικής και δήμους Αθηναίων και Πειραιά

Παπαμιμίκος: Το πολιτικό μήνυμα θα βγει από τις 13 περιφέρειες και τις 51 πρωτεύουσες νομών

Οι μητέρες όλων των μαχών σε Αθήνα, Περιφέρεια Αττικής, Πειραιά και Θεσσαλονίκη

Εκλογές 2014: Τα απρόοπτα των εκλογών – Οι κλειδωμένες πόρτες και τα άφαντα κλειδιά!

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε