Πολιτική

Εκλογές – Σταύρος Θεοδωράκης: Αδύνατο να υπάρξει κυβέρνηση από αυτή τη Βουλή

Την εκτίμηση πως είναι αδύνατο να υπάρξει κυβέρνηση απ' αυτή τη Βουλή διατύπωσε ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών.

“Κοινή εκτίμηση είναι πως θα μπορούσαμε να αποφύγουμε τις εκλογές, και να συνεχίσει η κυβέρνηση τη θητεία της μέχρι να σταθεροποιηθεί η οικονομία στα τέλη του χρόνου ή στις αρχές του άλλου” τόνισε ο κ. Θεοδωράκης.

Ο πρόεδρος του Ποταμιού σημείωσε πάντως, πως πρέπει να γίνουν το συντομότερο εκλογές με σεβασμό των συνταγματικών κανόνων. Πρόσθεσε ότι χρειάζεται ένα πνεύμα συνεννόησης μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, και μεγάλες κοινωνικές συμμαχίες μετά την ψήφο του ελληνικού λαού.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρθηκε στο διάλογο που είχε με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη λέγοντας ότι: “Τον ρώτησα γιατί συνάντησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και μου είπε ότι θεωρεί πως έπρεπε να δει τα περιθώρια που υπάρχουν για κοινοβουλευτική συζήτηση. Εγώ δεν ακούω εδώ και καιρό την κα Κωνσταντοπούλου… Αυτά που λέει εκφράζουν τον δικό της ψυχισμό…”. 

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαμός στη δίκη του Πάνου Καμμένου με μάρτυρα κατηγορίας τον Νίκο Κοτζιά: Απειλές, καταγγελίες και παρέμβαση της αστυνομίας
Ο μάρτυρας υπεράσπισης κατήγγειλε πως δέχτηκε απειλές από τον Νίκο Κοτζιά με αποτέλεσμα οι δικηγόροι του Πάνου Καμμένου να ζητήσουν την άμεση σύλληψή του
Χαμός στη δίκη του Πάνου Καμμένου με μάρτυρα κατηγορίας τον Νίκο Κοτζιά: Απειλές, καταγγελίες και παρέμβαση της αστυνομίας