Παρασκευή, 5 Ιουλ.
22oC Αθήνα

Εν αναμονή δήλωσης Σαμαρά για τους πλειστηριασμούς – Βενιζέλος: Νομίζω πως τα βρήκαμε

Ο κ. Βενιζέλος αποχωρεί από το Μαξίμου ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο κ. Βενιζέλος αποχωρεί από το Μαξίμου ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Λίγα λεπτά μετά τη μια ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου για τους πλειστηριασμούς. Ο κ. Βενιζέλος ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν υπήρξε συμφωνία.

Δήλωση του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά αναμένεται σε λίγη ώρα μετά και τη σύσκεψη που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο, παρουσία των υπουργών Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη.

Σε δήλωσή του, ο κ. Στουρνάρας είπε ότι στη σύσκεψη συζητήθηκαν όλα τα θέματα ενόψει της έλευσης της τρόικας στην Αθήνα και ότι συζητήθηκε το θέμα των πλειστηριασμών για το οποίο θα υπάρξει δήλωση του πρωθυπουργού.

Την εκτίμηση ότι το θέμα των πλειστηριασμών έκλεισε, μετέφερε ο κ. Βενιζέλος, συνομιλώντας με δημοσιογράφους, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου. Συγκριμένα, ερωτηθείς από δημοσιογράφους εάν έκλεισε το θέμα των πλειστηριασμών εκείνος απάντησε «νομίζω πως ναι». Είπε ακόμη ότι στη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό συζητήθηκαν διάφορα θέματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ψάχνουν την χρυσή τομή για τους πλειστηριασμούς – Συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου

Από τους πλειστηριασμούς στη… δήμευση καταθέσεων; – Στο σφυρί 10.000 ακίνητα – Δυσαρέσκεια Βενιζέλου πριν το τετ α τετ με Σαμαρά

ΔΗΜΑΡ: Απαγόρευση πλειστηριασμών μέχρι και το 2015

Πόρτα από την κυβέρνηση σε όλες τις τροπολογίες για παράταση αναστολής των πλειστηριασμών

Χρωστάτε στο Δημόσιο; Ξεχάστε την επιστροφή φόρου! Εντολή στις εφορίες για συμψηφισμό

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε