Πολιτική

Ένα βήμα πριν τους “58” ο Λοβέρδος

Συνάντηση μεταξύ του Ανδρέα Λοβέρδου και του Γραμματέα της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Λοβέρδος συμφώνησε το κόμμα του να μετέχει στην Κοινή Οργανωτική Επιτροπή που έχουν συγκροτήσει οι 58 με τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ και άλλων δυνάμεων που στηρίζουν το εγχείρημα.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λοβέρδος ζήτησε μία πίστωση χρόνου προκειμένου να υπάρξει ο αναγκαίος εσωτερικός διάλογος στο δικό του κόμμα και να ξεκαθαρίσει το τοπίο στις σχέσεις με τον Φώτη Κουβέλη.

Υπενθυμίζεται ότι Κουβέλης και Λοβέρδος συναντήθηκαν το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα… Κύκλοι προσκείμενοι στον Ανδρέα Λοβέρδο κάνουν λόγο για “φλερτ” ενός μεγάλου τμήματος της ΔΗΜΑΡ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Φλεβάρης της Κεντροαριστεράς…

Ανδρ. Παπαδόπουλος: Ο Ανδρέας δεν ήταν ο καλύτερος πρωθυπουργός

Ο “αρραβώνας” δεν φαίνεται να πηγαίνει σε γάμο

«Τρέχει» η Κεντροαριστερά: συνάντηση Κουβέλη – Λοβέρδου στις 19:00

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης