Πολιτική

Εντολή στην Κρατική Ασφάλεια για άμεση εξέταση μαρτύρων για το ΚΚΕ

Με την εξέταση μαρτύρων από το ΚΚΕ και τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στις τηλεφωνικές γραμμές των γραφείων του κόμματος ανοίγει η αυλαία της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τις "ύποπτες" συνακροάσεις στον Περισσό.

 

Μετά την παραγγελία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, άμεση ήταν η παρέμβαση του προισταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλία Ζαγοραίου. Νωρίς το πρωί ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης ζήτησε από την κρατική ασφάλεια να εξετάσει άμεσα μάρτυρες από το ΚΚΕ, ενώ διέταξε την διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στις τηλεφωνικές γραμμές του ΚΚΕ από ειδικούς του ΟΤΕ και της ΑΔΑΕ.

Η εισαγγελική έρευνα διενεργείται μετά την δημόσια καταγγελία του ΚΚΕ για για δίκτυο παρακολουθήσεων τόσο του συγκεκριμένου κόμματος όσο και άλλων, όπως η Νέα Δημοκρατία και το Ποτάμι.

Συγκεκριμένα το γραφείο τύπου του ΚΚΕ ανέφερε σε ανακοίνωση του: «Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων και με τα τηλεφωνικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του Ποταμιού. Οι συνακροάσεις αυτές προκαλούνται από άγνωστο, τρίτο “κέντρο”»
 

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για δηλώσεις Σαμαρά: «Αλίμονο αν μας περνούσε από το μυαλό να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών»
«Είναι αυτονόητο ότι από μια ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας δεν απειλείται η ομαλότητα» τόνισε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στον απόηχο των δηλώσεων του πρώην πρωθυπουργού
Ο Παύλος Μαρινάκης
Η απάντηση του Ντόναλντ Τραμπ για την Αλεξανδρούπολη και η αλήθεια για τη στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στην περιοχή
Με την MDCA του 2021 προβλέπεται η χρήση του λιμένα της Αλεξανδρούπολης από τις αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις για τη διευκόλυνση μετακίνησης στρατιωτικού προσωπικού, μέσων και εξοπλισμού
Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
Άννα Διαμαντοπούλου: «Το ΠΑΣΟΚ εμπιστεύεται τη Δικαιοσύνη – Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τα συλλαλητήρια»
«Tο να πούμε "πέφτει η κυβέρνηση” δεν ανήκει στη Δημοκρατία, οι κυβερνήσεις αλλάζουν στις εκλογές» τόνισε μεταξύ άλλων η υπεύθυνη του Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ
Η Άννα Διαμαντοπούλου
Γιατί το ΠΑΣΟΚ είπε «Όχι» στον ΣΥΡΙΖΑ για πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης μέσα στη βδομάδα
Οι λόγοι για τους οποίους το ΠΑΣΟΚ δεν επιθυμεί να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση έχουν να κάνουν και με το γεγονός ότι η κυβέρνηση επιμένει ότι η αντιπολίτευση επιχειρεί να «καπελώσει» τα συλλαλητήρια
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ