Τετάρτη, 3 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Επιμένει ο Καμμένος για τα περί ΠΑΣΟΚ και εγκληματικής οργάνωσης – Τι πόσταρε στο facebook

Επιμένει ο Καμμένος για τα περί ΠΑΣΟΚ και εγκληματικής οργάνωσης – Τι πόσταρε στο facebook

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, επιμένει στα περί ΠΑΣΟΚ και εγκληματικής οργάνωσης και πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου για τις παρακολουθήσεις.

Με ανάρτησή του στο facebook και με φωτογραφία του Άκη Τσοχατζόπουλου με τον Θεόδωρο Πάγκαλο γράφει:

Ποινικός Κώδικας – Άρθρο 146

Παραβίαση μυστικών της Πολιτείας

1. Όποιος με πρόθεσή του και παράνομα παραδίδει ή αφήνει να περιέλθουν στην κατοχή ή τη γνώση άλλου έγγραφα, σχέδια ή άλλα πράγματα ή ειδήσεις που τα συμφέροντα της πολιτείας ή των συμμάχων της επιβάλλουν να τηρηθούν απόρρητα απέναντι σε ξένη κυβέρνηση, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών.

2. Σε καιρό πολέμου ο υπαίτιος τιμωρείται με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών.

Υπενθυμίζεται ότι:

Ο κ. Καμμένος προσκεκλημένος σε τηλεοπτική εκπομπή το βράδυ της Δευτέρας είπε:

«Εγώ δεν διαφωνώ πως το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση». Πρόσθεσε μάλιστα ότι «Δεν είναι μόνο ο Τσοχατζόπουλος, είναι ο Τσουκάτος, ο κύριος Μαντέλης, όπως ο κύριος Παπαντωνίου».

Λίγη ώρα αργότερα, το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του σε έντονα ειρωνικό ύφος απαντούσε:

“Ο κ. Καμμένος επιβεβαίωσε χθες τον ισχυρισμό του κ. Τζιτζικώστα. Δεν μας εκπλήσσει η παραληρηματική του συμπεριφορά. Είναι ο ίδιος που έλεγε οτι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν μέλος της 17 Νοέμβρη, είναι ο ίδιος που ζήτησε να λιντσάρουν εκλεγμένο δήμαρχο και δυστυχώς μια μέρα μετά δέχθηκε ο ίδιος επίθεση στη Νίκαια.
Η θεωρία των ψεκασμών ειναι ανίκητη.”

Όμως, με την θέση Καμμένου δεν φαίνεται να συμφωνεί και ο βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕλ, Τέρενς Κουίκ. Σε ριαδοφωνική του συνέντευξη πήρε αποστάσεις λέγοντας:

«Δεν συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό εγκληματική οργάνωση. Είναι πολύ τραβηγμένο. Θα προτιμούσα να έλεγα ότι είναι το ΠΑΣΟΚ που γνωρίσαμε που οδήγησαν την Ελλάδα εδώ που μας οδήγησαν, Είναι το ΠΑΣΟΚ των cds, το ΠΑΣΟΚ των swaps, το ΠΑΣΟΚ του μνημονίου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΣΟΚ για Καμμένο: Η θεωρία των ψεκασμών είναι ανίκητη!

“What is this motherfucker Pangalos doing?”

Οι Ευρωπαίοι ανακαλύπτουν την… Αμερική – Το Spiegel αποκαλύπτει τον τρόπο που μας παρακολουθούν – Πάγκαλος: Κι εμείς τους παρακολουθούσαμε!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε