Πολιτική

Επιστολή Αθανασίου σε Λαγκάρντ: Πείτε μας ποιοί σας απείλησαν όταν μιλήσατε για φοροδιαφυγή στην Ελλάδα

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαρ. Αθανασίου, με επιστολή του προς τη διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, ζητάει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αναφορές της, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στους «Financial Times» για απειλές κατά της ζωής της, όταν μίλησε για το θέμα της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός ζήτησε περισσότερα στοιχεία από την κ. Λαγκάρντ προκειμένου οι ελληνικές Αρχές να προχωρήσουν σε νόμιμες ενέργειες και διαδικασίες.

Υπενθυμίζεται ότι η Κριστίν Λαγκάρντ με συνέντευξή της στους Financial Times είχε πει πως όταν μίλησε για τους Έλληνες φοροφυγάδες δέχθηκε απειλές για τη ζωή της και μάλιστα εξαιτίας αυτών των απειλών, αυξήθηκε η φρουρά της.

Μάλιστα, μιλώντας με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας, η Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε πως “καλύτερα να μην πω πολλά, γιατί όπως ξέρετε στο παρελθόν όταν μίλησα για τους Έλληνες και τους φόρους τους, έλαβα απειλές για τη ζωή μου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη Βουλή οι καταγγελίες Λαγκάρντ ότι δέχθηκε απειλές για τη λίστα

Αποκάλυψη από Κ. Λαγκάρντ: Δέχθηκα απειλές για τη ζωή μου όταν μίλησα για Έλληνες φοροφυγάδες

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβέρνηση σε Ανδρουλάκη για τα Τέμπη: Παριστάνει τον δικαστή βγάζοντας ετυμηγορίες και εργαλειοποιώντας ένα τραγικό δυστύχημα
«Είχαμε την ελπίδα ότι η δεύτερη φορά του κ. Ανδρουλάκη στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ θα ήταν ''αλλιώς'', αλλά αποδεικνύεται ότι πάντοτε υπάρχουν και χειρότερα»
Κυβέρνηση σε Ανδρουλάκη για τα Τέμπη: Παριστάνει τον δικαστή βγάζοντας ετυμηγορίες και εργαλειοποιώντας ένα τραγικό δυστύχημα
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Ο πρωθυπουργός ενορχηστρωτής της συγκάλυψης – Τα βίντεο δεν αποκαλύπτουν τους λόγους της έκρηξης
«Είναι ικανοί για όλα μπροστά στον φόβο να χάσουν την εξουσία τους», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην τραγωδία των Τεμπών
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Ο πρωθυπουργός ενορχηστρωτής της συγκάλυψης – Τα βίντεο δεν αποκαλύπτουν τους λόγους της έκρηξης