Πολιτική

Επίθεση… αγάπης από την Κυβέρνηση – Παροχές και ελάφρυνση φόρων

Δεν είναι οι άγιες μέρες, είναι οι εκλογές στο βάθος του επόμενου μήνα. Η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει μια επικοινωνιακή ... επίθεση επικοινωνιακού τύπου με μέτρα υπέρ των πολιτών που περιλαμβάνουν από οικονομική ενίσχυση μέχρι φοροελαφρύνσεις.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να δοθεί η ερμηνευτική εγκύκλιος για τον φόρο υπεραξίας που θα ξεκλειδώσει μετά από 100 ημέρες τις μεταβιβάσεις ακινήτων και μαζί και την αγορά ακινήτων με τα περισσότερα από 250.000 αδιάθετα ακίνητα.

Παράλληλα στο χώρο του ακινήτου δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέα ανακοίνωση για ρύθμιση αυθαιρέτων.

Το… βαρύ πυροβολικό της κυβέρνησης όμως δεν είναι άλλο από τις οικονομικές παροχές προς εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά.

1.100.000 πολίτες θα λάβουν 450 εκατομμύρια από το πλεόνασμα, ενώ ταυτόχρονα ανοίγουν και οι… κρουνοί του οικογενειακού επιδόματος.

Στις καλές ειδήσεις που έχει δώσει η κυβέρνηση είναι και η ρύθμιση για τα τέλη κυκλοφορίας με χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να μπορούν να πάρουν πίσω τις πινακίδες τους πληρώνοντας μόνο το μέρος των τελών που αντιστοιχεί μέχρι το τέλος του έτους.

Μέσα σε όλα αυτά ήρθε και η ανακοίνωση για… χάρη σε όσους έχασαν λόγω παράβασης ΚΟΚ τις πινακίδες που μπορούν να τις πάρουν πίσω για… Πάσχα.

Διαβάστε επίσης:

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Δεν γνωρίζω από πολιτική αλλά ξέρω το δράμα του Μνημονίου

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη στο «κάδρο» της κυβέρνησης: «Να μην μείνει αναπάντητη καμία αιχμή» η στρατηγική του Μαξίμου
Το κλίμα πόλωσης του τελευταίου διαστήματος, μαζί με την ιδιότυπη «μάχη» στα social media δημιουργούν ένα πρωτόγνωρο πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον
Η τραγωδία των Τεμπών
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ