Πολιτική

Έπρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερύκοκο”

Επίθεση στους εργαζόμενους στο νοσοκομείο Πολυκλινική οι οποίοι τίθενται σε καθεστώς κινητικότητας και μεταφέρονται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Με ιδιαίτερα αυστηρά λόγια και σκληρούς χαρακτηρισμούς απευθύνθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης στους εργαζόμενους στο νοσοκομείο Πολυκλινική.

χαρακτήρισε τις κινητοποιήσεις «ντροπή», έκανε λόγο για «φασαρία επειδή θα μετακινηθούν ένα χιλιόμετρο, από την Ομόνοια στον Ευαγγελισμό» και παρατήρησε «έπρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερίκοκο»

Μιλώντας το πρωί στο Mega, ο υπουργός υγείας χαρακτήρισε τις κινητοποιήσεις «ντροπή», έκανε λόγο για «φασαρία επειδή θα μετακινηθούν ένα χιλιόμετρο, από την Ομόνοια στον Ευαγγελισμό» και παρατήρησε «έπρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερίκοκο».
Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι οι εργαζόμενοι στην Πολυκλινική έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και οι οργανικές θέσεις τους καταργούνται, ενώ το νοσοκομείο κλείνει, για να ξανανοίξει ως αστικού τύπου κέντρο υγείας.

Περισσότερα στο Iatropedia.gr

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ