Πολιτική

Έτοιμος να παραιτηθεί ήταν ο Σταύρος Θεοδωράκης – Το παρασκήνιο

Έτοιμος να παραιτηθεί ήταν χθες το βραδυ ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit. Αυτό, λίγο μετά την πρώτη επίσημη εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων απο την Singular Logic.

Σε κλειστή συναντηση που είχε με στενούς συνεργάτες και συμβούλους του, συζήτησε μαζί τους το ενδεχόμενο να παραιτηθεί. Οι άνθρωποι που τον ξέρουν όσο κανείς και είναι δίπλα του απο την πρώτη στιγμή διαφώνησαν έντονα μαζί του και τον απέτρεψαν την τελευταία στιγμή να ανακοινώσει την παραίτησή του στους δημοσιογράφους. 

Για να πείσουν τον κ. Θεοδωράκη να μην παραιτηθεί από το κόμμα που δημιούργησε ο ίδιος του διεμήνυσαν πως πρέπει να σεβαστεί την ψήφο του ελληνικού λαού και το ποσοστό που του εδωσε και να τιμήσει τους ψηφοφόρους του και την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, με το να ξαναβρεθεί στο κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σταύρος Θεοδωράκης, υπέστη μεγάλο σοκ με το εκλογικό αποτέλεσμα και ήταν φανερά απογοητευμένος και δυσαρεστημένος. Κι αυτό γιατι δεν έλαβε το 10% που επιθυμούσε, γεγονός που τον κάνει να πιστεύει πως ο ελληνικός λαός δρν αποδέχτηκε το “όραμα”, όπως το χαρακτηρίζει ο ίδιος, που προσέφερε στην κοινωνία με τις προτάσεις του. “Το μηνυμα του δεν εγινε δεκτό”, μας λένε ασφαλείς πηγές. “Αυτο τον οδήγησε σε αυτές τις σκέψεις παραίτησης”, συνεχίζουν.

Ο κ. Θεοδωράκης φάνηκε να είναι και απογοητευμένος από το γεγονός ότι το ποσοστό του κόμματός του ήταν παρόμοιο με εκείνα των ΑΝΕΛ και της Ένωσης Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη.

Ο Πρόεδρος του Ποταμιού ήταν έτοιμος να παραιτηθεί προκειμένου, οπως μαθαίνουμε, να δείξει στην ελληνική κοινωνία οτι “δεν γαντζώνεται απο καρέκλες και θέσεις”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης