Τρίτη, 23 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ευρωεκλογές 2014: Μεγαλώνει τη διαφορά στις 2 μονάδες ο ΣΥΡΙΖΑ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας τη διαφορά του από τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές, ενώ αύξηση στα ποσοστά τους έχουν και η Ελιά, το ΚΚΕ και οι Πράσινοι. Η Χρυσή Αυγή παρουσιάζει μικρή πτώση

Τα δεδομένα, ανάλογα και με την επικαιρότητα, αλλάζουν σχεδόν καθημερινά προκαλώντας πονοκέφαλο στα κομματικά επιτελεία.

Τα αποτελέσματα της νέας δημοσκόπησης της Pulse για topontiki.gr είναι ωστόσο θετική γαι τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς το κόμμα διευρύνει τη διαφορά του κατά 0,5% από τη ΝΔ ενώ και ο Α. Τσίπρας κερδίζει “πόντους” στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία.

Οριακά αυξημένοι κατά 0,5%, εκτός του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίζονται στην Πρόθεση Ψήφου η Ελιά, το ΚΚΕ και οι Οικολόγοι Πράσινοι. Σταθεροί στα ποσοστά του πρώτου κύματος αποτελεσμάτων παραμένουν η Ν.Δ., το Ποτάμι, οι ΑΝ.ΕΛΛ., η ΔΗΜΑΡ, οι Γέφυρες, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο ΛΑΟΣ και το Άλλο Κόμμα. Οριακά υποχωρούν κατά 0,5% η Χρυσή Αυγή, το Λευκό / Αποχή και οι Αναποφάσιστοι / Δ.Α.

Σύμφωνα με topontiki.gr μείωση της διαφοράς του κατά 2% από τον Αντώνη Σαμαρά καταγράφει ο Αλέξης Τσίπρας στο ερώτημα για τον Καταλληλότερο για Πρωθυπουργό.

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε