Κόσμος

Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα: “Ανεύθυνη η στάση Σαμαρά”

Επίθεση εναντίον του προέδρου της ΝΔ εξαπολύει ο γερμανός χριστιανοδημοκράτης ευρωβουλευτής Έλμαρ Μπροκ, συντονιστής για θέματα εξωτερικής πολιτικής του ΕΛΚ, στο οποίο ανήκει και η ΝΔ.

Ο κ. Μπροκ είπε οτι η στάση του Αντώνη Σαμαρά έναντι της χώρας του είναι ανεύθυνη και κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ να αναλάβει ευθύνες. Οπως είπε, αυτή είναι και η άποψη της πλειοψηφίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Ο Έλμαρ Μπροκ κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ να υποστηρίξει πλήρως το πακέτο των μεταρρυθμίσεων και περικοπών που συμφωνήθηκε, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “δεν υπάρχει τίποτε προς αναδιαπραγμάτευση”.

“Δεν είναι ώρα για κομματικές αντιπαραθέσεις” είπε ο κ. Μπροκ και συνέχισε: “Η ΝΔ θα πρέπει να αναλάβει πλήρη υπευθυνότητα”.

Διαβάστε

Ηγέτες κατώτεροι των περιστάσεων εγκλωβισμένοι στις μικροπολιτικές τους στρατηγικές

Σαμαράς: “Γιατί απορρίπτω την κυβέρνηση συνεργασίας”

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Μελάνια Τραμπ έχει γενέθλια και τα γιόρτασε «στον αέρα» με τον Ντόναλντ Τραμπ – «Χρόνια πολλά Πρώτη Κυρία»
Ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε νωρίς από τη Ρώμη λίγο μετά την κηδεία του Πάπα για την κεράσει ένα ρομαντικό δείπνο στο Air Force One για τα 55α γενέθλιά της Μελάνια Τραμπ
Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ αναχωρούν από την Ιταλία στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο