Κυριακή, 7 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Ευθείες βολές Σπηλιωτόπουλου: “Φταίει ο Νικήτας”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Επίθεση εξαπέλυσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος κατά του Νικήτα Κακλαμάνη, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, αργά το βράδυ της Κυριακής, καταλογίζοντάς του ευθύνες για “διάσπαση της παράταξης”.

“Από την πρώτη στιγμή που αποδεχθήκαμε την δύσκολη πρόκληση να κατέλθουμε στο Δήμο της Αθήνας, γνωρίζαμε ότι αυτός ο αγώνας θα ήταν δύσκολος, αλλά πολύ ωραίος. Γι΄αυτό και πραγματικά, μέσα από αυτή τη διαδικασία, αισθάνομαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω θερμά όλες τις Αθηναίες και όλους τους Αθηναίους που στήριξαν αυτή την προσπάθεια”, είπε αρχικά ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο γεγονός πως η Νέα Δημοκρατία δεν θα έχει υποψήφιο στο δεύτερο γύρο για το δήμο της πρωτεύουσας, πράγμα που δεν έχει συμβεί μεταπολιτευτικά κι έστρεψε τα βέλη του στο Νικήτα Κακλαμάνη, κάνοντας λόγο για διάσπαση της παράταξης: “Προφανώς, η μη συνένωση των δυνάμεων της παράταξής μας, δεν της επέτρεψε να μπει στον δεύτερο και τελευταίο γύρο. Ξέρουμε ότι αν οι δυνάμεις μας ήταν ενωμένες και δεν είχαμε διάσπαση στο εσωτερικό μας, η παράταξή μας θα ήταν πρώτη και με διαφορά και θα είχε δημιουργήσει πολλές και μεγάλες προοπτικές νίκης και τελικής επικράτησης για το δήμο της Αθήνας”.

Ακόμη, υπερασπίστηκε ολοκληρωτικά τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, απέναντι στις κατηγορίες του Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος είχε δηλώσει πως ο κ. Σαμαράς έκανε εσκεμμένες επιλογές για να κερδίσει ο κ. Καμίνης. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος τόνισε πως “ο πρωθυπουργός έκανε ό, τι καλύτερο μπορούσε κι έδωσε πραγματικά τον καλύτερό του εαυτό σ’ αυτή τη μάχη”.

Τέλος, ο κ. Σπηλιωτόπουλος σημείωσε ότι “παρόλα αυτά, εμείς θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τις Αθηναίες και τους Αθηναίους ότι αυτός ο ωραίος αγώνας που κάναμε όλες και όλοι μαζί για να γυρίσουμε σελίδα στο δήμο της Αθήνας, θα συνεχιστεί με την ίδια ένταση, την ίδια βούληση και με το ίδιο πείσμα”, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους κ.κ. Καμίνη και Σακελλαρίδη και να τους διαμηνύσει πως από τη θέση που αναλογεί στην παράταξή του, στο δημοτικό συμβούλιο, θα στηρίξει τις προσπάθειες για μια νέα Αθήνα, χωρίς ωστόσο να απαντήσει στο ποιόν από τους δύο “μονομάχους” της επόμενης Κυριακής θα υποστηρίξει.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος “γκρεμίζει” τα exit polls – Πρώτος ο Καμίνης, η Δούρου και ο Μώραλης αλλά με οριακές διαφορές

Αποτελέσματα εκλογών: Νίκη της ΝΔ στις Περιφέρειες

Αποτελέσματα εκλογών Αθήνα: Πρώτος ο Καμίνης σε β γύρο με τον Σακελλαρίδη

”Βαριές” καταγγελίες Μιχαλολιάκου: ”Κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα – Ζητώ από τον πρωθυπουργό να με προστατέψει”!

Αποτελέσματα εκλογών για το δήμο Θεσσαλονίκης: Νικητής ο Μπουτάρης, σε δεύτερο γύρο με Καλαφάτη

Πρώτος ο Μώραλης στον Πειραιά – Μία ανάσα από κοντά ο Μιχαλολιάκος

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε