Τετάρτη, 24 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Γεωργιάδης: Ο Σαμαράς δεν μου τράβηξε το αυτί για τράπεζες

Γεωργιάδης: Ο Σαμαράς δεν μου τράβηξε το αυτί για τράπεζες

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε με νόημα πως ο Πρωθυπουργός δεν τον μάλωσε μετά τις δηλώσεις του για τις τράπεζες, ενώ έκλεισε και το μέτωπο του με τον Α. Ντινόπουλο.

”Έχω καθημερινή επαφή και επικοινωνία με τον πρωθυπουργό και κανείς δεν μου τράβηξε το αυτί γιατί μόνος μου είπα πως ήταν περισσότερο ωμή από όσο έπρεπε η δήλωσή μου για τις τράπεζες” δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Μάλιστα ο ίδιος για να δικαιολογήσει την ατάκα περί φυγής καταθέσεων σε περίπτωση που πέσει η κυβέρνηση και αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι τόσο η Bank of America όσο και η γαλλική BNP Paribas εκτιμούν πως σε περίοδο πολιτικής αστάθειας υπάρχει εκροή καταθέσεων.

”Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι θα κρατικοποιήσει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας αυτομάτως η χώρα βγαίνει από το Ευρωσύστημα” επανέλαβε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πάντως και ο Ά. Γεωργιάδης και ο Α. Ντινόπουλος με σημερινές τους δηλώσεις έκλεισαν και την προσωπική τους κόντρα που ξεκίνησε για το ποιός παρουσιάζει και το ποιός γράφει βιβλία.

Διαβάστε επίσης:

Πηγή ΣΚΑΪ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε