Κυριακή, 21 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Γιακουμάτος: Αν δεν ρίξω τις τιμές, θα παραιτηθώ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, EUROKINISSI

Ανένδοτο στην κερδοσκοπία θέλει να κηρύξει ο νέος υφυπουργός Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος που δήλωσε ότι αν δεν καταφέρει να ρίξει τις τιμές, θα παραιτηθεί!

Όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, στόχος του είναι να βάλει τάξη στην αγορά και ανέφερε ότι έχει πάρει εντολή από τον Αντώνη Σαμαρά να ρίξει τις τιμές και αυτό ακριβώς θα κάνει το επόμενο διάστημα.

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος σημείωσε ότι στην περίπτωση που το έργο του δεν έχει θετικά αποτελέσματα, τότε δεν θα διστάσει να παραιτηθεί από την κυβέρνηση.

Τις επόμενες μέρες, όπως προανήγγειλε μέσω του NewsIt, ο υφυπουργός Ανάπτυξης θα ανοίξει ο διάλογος για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.

Η διαβούλευση για το θέμα ξεκινά την ερχόμενη Παρασκευή και οι πρώτοι που θα καταθέσουν τις προτάσεις τους στον Υφυπουργό Ανάπτυξης θα είναι οι εκπρόσωποι του ΕΒΕΑ.

«Την ερχόμενη Παρασκευή ξεκινάω πιλοτικά με το ΕΒΕΑ, θα καλέσω μετά και τους άλλους φορείς των πόλεων και θα ακούσω απόψεις και εγώ θα αποφασίσω. Δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός, είμαστε στο στάδιο της διαβούλευσης και η διαβούλευση θα φέρει 7, 17, 8 ή 3 περιοχές, τουλάχιστον 3 περιοχές.

Αυτό θα έχει τελειώσει στις 7 Ιουλίου, θα υπάρχει απόφαση όπως ορίζει ο νόμος. Δεν έχουμε δηλαδή κάποια αλλαγή, ούτε επανεξετάζεται τίποτα, τώρα ξεκινάει η διαβούλευση βάση του νόμου», είπε στο NewsIt ο υφυπουργός Ανάπτυξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιακουμάτος στο Newsit: Δεν επανεξετάζω το άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές – Ξεκινάω διαβούλευση από που θα ξεκινήσει

Eurostat: Πάνω από τον κοινοτικό μέσο όρο οι τιμές των τροφίμων στην Ελλάδα

Μειώνονται οι τιμές στα εισιτήρια των Μέσων Μεταφοράς αλλά και η διάρκειά τους!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε