Παρασκευή, 19 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Γιάννα: Περιμένουμε από τη Μέρκελ να μας σεβαστεί

Γιάννα: Περιμένουμε από τη Μέρκελ να μας σεβαστεί

Η Ελλάδα ζει σε έναν κακό γάμο με την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά η λύση δεν είναι το διαζύγιο είπε η Γιάννα Αγγελοπούλου σε εκδήλωση του Ιδρύματος Κλίντον στη Νέα Υόρκη και κάλεσε την Άνγκελα Μέρκελ να σεβαστεί το… γάμο.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου διατηρεί άριστες σχέσεις με την οικογένεια του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον. Και το βράδυ της περασμένης Δευτέρας υποδέχθηκε τον τέως πρόεδρο του Μεξικού, Φελίπε Καλντερόν και την τέως υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάντλιν Ωλμπράϊτ στο πλαίσιο δείπνου-συζήτησης της Clinton Global Initiative (σ.σ. Ίδρυμα των Μπιλ, Χίλαρι και Τσέλσι Κλίντον) με θέμα «Πώς θα χτίσουμε συμμαχίες υπέρ του κοινού καλού: Διδάγματα από ηγέτες».

Συντονιστής της συζήτησης ήταν η Diane Brady, στέλεχος του Bloomberg Business week

Ένα από τα ζητήματα που τέθηκαν για συζήτηση ήταν η επανεκλογή της Άνγκελα Μέρκελ στην Γερμανία. Όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις Γερμανίας και Ελλάδας, η Γιάννα Αγγελοπούλου απάντησε: «Πριν μερικούς μήνες, όταν περιδιάβαζα την Αμερική για την προώθηση του βιβλίου μου, με είχε ρωτήσει δημοσιογράφος του NBC μήπως η Ελλάδα θα ‘πρεπε να φύγει από την ΕΕ. Είχα πει τότε ότι η Ελλάδα ζει σ’ έναν κακό γάμο με την ΕΕ, όμως πιστεύω ότι η λύση είναι να χρησιμοποιηθεί σύμβουλος γάμου – όχι να υπάρξει διαζύγιο. Πιστεύω ότι τώρα περιμένουμε να δούμε αν η Άνγκελα Μέρκελ θα σεβαστεί τις δεσμεύσεις του γάμου», είπε.

Περίπου 150 καλεσμένοι από τον χώρο της πολιτικής, των επιχειρήσεων, των ΜΚΟ και της επικοινωνίας συμμετείχαν στο δείπνο στο πλαίσιο της CGI στο εστιατόριο της Μαρίας Λόη στο Upper West Side της Νέας Υόρκης.

Τα δείπνα-συζητήσεις αποτελούν μέρος της ετήσιας διοργάνωσης της Clinton Global Initiative, πρωτοβουλίας του Ιδρύματος Μπιλ, Χίλλαρι και Τσέλσι Κλίντον, όπου συνέρχονται ηγέτες απ’ όλον τον κόσμο. Φέτος η CGI διεξάγεται στην Νέα Υόρκη, 23-26 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μήνυμα Γιάννας από την Κρήτη: Δεν θα ασχοληθώ με την πολιτική

Κρήτη: Η Γιάννα Αγγελοπούλου θα παρουσιάσει τη… Γιάννα!

Γ. Αγγελοπούλου: Νέες φωτογραφίες από το γάμο και τη δεξίωση της κόρης της στο Λονδίνο!

Τη μοναχοκόρη της Καρολίνα πάντρεψε η Γιάννα Αγγελοπούλου!

Γ. Αγγελοπούλου: Το πρόβλημα υγείας που την έστειλε στο χειρουργείο

Η Γιάννα Αγγελοπούλου γράφει στην Huffinghton Post

Επιμένει ο Παπαχρήστος: Η Γιάννα υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ

Οργισμένη Γιάννα για την… υποψηφιότητα στο δήμο Αθηναίων: Δεν είναι ανακρίβεια, είναι κατασκευή! – Διάψευση και από ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε