Πέμπτη, 25 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Γιατί έλειπε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος από τη Βουλή

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του Άρη Σπηλιωτόπουλου από την ψηφοφορία για τον Προϋπολογισμό του 2014 στη Βουλή.

Ο Προϋπολογισμός του 2014 ψηφίστηκε με 153 “ΝΑΙ”, έντονη αίσθηση έκανε όμως η απουσία του βουλευτή της ΝΔ, Άρη Σπηλιωτόπουλου.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος σημειώνεται ότι έστειλε επιστολή στην οποία έλεγε πως αν ήταν παρών θα ψήφιζε “ΝΑΙ”. Ωστόσο η επιστολή του δεν αποτελούσε επιστολική ψήφο καθώς επιστολική ψήφο έχουν δικαίωμα να στείλουν όσοι απουσιάζουν επειδή βρίσκονται σε αποστολή της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος βρισκόταν σε αποστολή της Βουλής στο ΝΑΤΟ που όμως είχε ισχύ μέχρι εχθές, ημέρα Παρασκευή.

Αυτό σημαίνει ότι ο βουλευτής της ΝΔ καθυστέρησε να επιστρέψει, απουσιάζοντας όμως αδικαιολόγητα, και γι’ αυτό το λόγο δεν είχε δικαίωμα επιστολικής ψήφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέρασε ο προϋπολογισμός του 2014 στη Βουλή

Σκληρή επίθεση Σαμαρά σε Τσίπρα: Η Ελλάδα δε χρεκόπησε παρότι κάνατε ό,τι μπορούσατε

Ο πιο βαρετός προϋπολογισμός! Τσίπρας: Θα διώξουμε την τρόικα – Βενιζέλος: Πρέπει να τη βρείτε εδώ για να τη διώξετε – Σε λίγο μιλάει ο πρωθυπουργός

Βαριούνται που ζουν! Άδεια η Βουλή λίγο πριν την ψήφιση του προϋπολογισμού – “Ας έρθει κάποιος υπουργός! Τον προϋπολογισμό συζητάμε”

Βενιζέλος: Επιστρέφουμε στην ανάπτυξη – “Ο Τσίπρας δεν έχει λόγο ύπαρξης χωρίς το μνημόνιο” – Υπονούμενα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετεί συμφέροντα τραπεζιτών

Αλέξης Τσίπρας: Αυτός ο προϋπολογισμός δε θα αναθεωρηθεί από την τρόικα αλλά από τον ΣΥΡΙΖΑ που θα διώξει την τρόικα μέσα στους επόμενους 6 μήνες

Κουβέλης: Καταψηφίζουμε τον προϋπολογισμό – Δεν στηρίζουμε κραυγαλέες αδικίες

Α. Παπαρήγα: Πήρατε τη μπουκιά από το στόμα του λαού

Νέες βολές “γαλάζιων” βουλευτών κατά Στουρνάρα για τους φόρους – “Σε όποιον αρέσω” απαντάει ο υπουργός Οικονομικών

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε