Παρασκευή, 5 Ιουλ.
22oC Αθήνα

Γιατί ο πρωθυπουργός δεν έφτασε στη Νέα Υόρκη αλλά έμεινε στη Βοστόνη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μπορεί το πρόγραμμά του να έλεγε πως αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Μπαράκ Ομπάμα ο Αντώνης Σαμαράς θα βρεθεί στη Νέα Υόρκη, αλλά φαίνεται πως ο πρωθυπουργός υπολόγιζε χωρίς τον… ξενοδόχο και θα περάσει τη νύχτα στη Βοστόνη.

Όχι φυσικά κυριολεκτικά…

Η ελληνική αποστολή αποχώρησε κανονικά και με χαμόγελο στα χείλη, μετά την ικανοποιητική συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο, από την Ουάσιγνγκτον, το αεροσκάφος απογειώθηκε χωρίς προβλήματα αλλά δεν έφτασε ποτέ στο JFK της Νέας Υόρκης.

Κανένα πρόβλημα με το αεροσκάφος. Κανένα πρόβλημα με τους επιβαίνοντες. Απλά στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης είχε… κίνηση και το αεροπλάνο δε μπορούσε να προσγειωθεί, γι’ αυτό το έστειλαν στη Βοστόνη!

Εκεί, όπως μετέδωσε το Mega, θα περάσει το βράδυ η ελληνική αποστολή και το πρωί (ώρα Αμερικής) θα ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη, όπου είναι προγραμματισμένη η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον δήμαρχο της πόλης, Μάικλ Μπλούμπεργκ, τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο και ομογενείς.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα επισκεφθεί και το Σημείο Μηδέν, όπου πριν από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου βρίσκονταν οι Δίδυμοι Πύργοι του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε