Πολιτική

Γιώργος Παπακωνσταντίνου: Ούτε κρύο, ούτε ζέστη για την μη παραγραφή

Τι απαντά ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ο οποίος παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεσή του και την απόφαση περί μη παραγραφής των αδικημάτων για τα οποία κατηγορείται με βάση το πόρισμα της Προανακρτικής Επιτροπής της Βουλής σχετικά με την λίστα Λαγκάρντ.

«Εξαρχής με ενδιέφερε η ουσία» τονίζει σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, ο πρώην υπουργός Οικονομικών στις συνομιλίες με φίλους και συνεργάτες τους, αν και σημειώνει τις αντικρουόμενες απόψεις μεταξύ δικαστικών κύκλων για το θέμα της παραγραφής.

Ακόμη και τώρα ο κ. Παπακωνσταντίνου θεωρεί ότι οι αποφάσεις που αφορούν το πρόσωπό του υποκρύπτουν και πολιτικές σκοπιμότητες και εκτιμά ότι στη νέα φάση της ανάκρισης τα πράγματα θα είναι ιδιαιτέρως σοβαρά καθώς θα κληθούν και πάλι οι βασικοί μάρτυρες χωρίς ωστόσο να ξαναζήσουμε όπως λένε κύκλοι του το «τσίρκο» της Προανακριτικής.

Η περίοδος που διανύει ο πρώην υπουργός Υπουργός Οικονομικών προφανώς και δεν είναι η καλύτερη δυνατή, αισιοδοξεί ωστόσο ότι στο τέλος θα δικαιωθεί, γνωρίζοντας πάντως ότι ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς, αν αναλογιστεί κανείς ότι για το ζήτημα της παραγραφής χρειάστηκαν 6 μήνες και μπροστά μας υπάρχουν κρίσιμες αποφάσεις για τη χώρα και κυρίως εκλογικές αναμετρήσεις.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΑΘΙΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

136 δικογραφίες στη Βουλή και παρέπεμψαν μόνο τον Παπακωνσταντίνου!

Δεν παραγράφονται τα αδικήματα Παπακωνσταντίνου – Ειδικό δικαστήριο ενόψει

Ορθάνοιχτη η πόρτα του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στη Βουλή η δικογραφία για Κώστα Καραμανλή και Χρήστο Σπίρτζη για τα Τέμπη - Τα επόμενα βήματα
Τα κόμματα, αφού  μελετήσουν τα περιγραφόμενα  μπορούν να καταθέσουν στην Ολομέλεια αίτηση με 30 τουλάχιστον  υπογραφές βουλευτών για την σύσταση Ειδικής Προκαταρκτικής Επιτροπής της Βουλής
Τέμπη: Στη Βουλή η δικογραφία για Κώστα Καραμανλή και Χρήστο Σπίρτζη 3
Υπηρετούν στην Αστυνομία 9.422 γυναίκες - «Πρωταγωνίστριες στον εκσυγχρονισμό του Σώματος», λέει σε post ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
«Η συμμετοχή των γυναικών δεν είναι απλώς ζήτημα ισότητας. Αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για μια πιο ανθρώπινη, δίκαιη και κοινωνικά ευαίσθητη αστυνόμευση»
Από δράση της Αστυνομίας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών
Ανδρουλάκης: Η ενωτική ομιλία στο ΣΕΦ, τα μηνύματα αντεπίθεσης κι η έμμεση αναφορά στην Κωνσταντοπούλου – «Δεν είμαστε κόμμα – κομήτης»
«Η μαχητική προγραμματική αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ, που ταυτόχρονα δείχνει στους πολίτες ποιος εχει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, ανεβάζει εκ νέου στροφές», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 3