Πολιτική

Γιώργος Βασιλειάδης: “Δεν έχουμε συγγένεια με την Ηριάννα”

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, τα όσα περί συγγένειας του ίδιου με την Ηριάννα κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Ο υφυπουργός, μιλώντας στο newsit.gr ξεκαθάρισε πως δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα τα όσα κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα.

 

Ο κ. Βασιλειάδης εξέδωσε και ανακοίνωση για το περιστατικό: “Το γεγονός ότι δεν έχω συγγενική σχέση με την Ηριάννα Β. Λ. δεν κάνει την απόφαση για παραμονή της στη φυλακή λιγότερο προβληματική. Όσοι επιχειρούν στην πλάτη ενός ανθρώπινου δράματος που είναι σε εξέλιξη, να αποκομίσουν πολιτικά ή αλλά οφέλη, είναι χυδαίοι”.

 

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Το τελετουργικό για την ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας στις 11 το πρωί της Πέμπτης
Κατά την άφιξη του Κωνσταντίνου Τασούλα αύριο το πρωί στη Βουλή, στρατιωτικό Άγημα και στρατιωτική μπάντα θα αποδώσει τιμές και θα ανακρουστεί ο εθνικός ύμνος
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας
Νίκος Ρωμανός: «Πυρά» σε ΠΑΣΟΚ για «συριζοποίηση» μετά από ανακοίνωση της νομαρχιακής Ζακύνθου «να πάρουν οι πολίτες τον νόμο στα χέρια τους»
Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ «επικροτεί τη στάση των τοπικών στελεχών του στη Ζάκυνθο που προτρέπουν τους πολίτες σε αυτοδικία;» ρωτά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ
Ο Νίκος Ρωμανός