Πέμπτη, 25 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Γλέζος: Η επίθεση στον Γερμανό πρέσβη ωφελεί όσους λένε τον λαό μας τρομοκράτη

Γλέζος: Η επίθεση στον Γερμανό πρέσβη ωφελεί όσους λένε τον λαό μας τρομοκράτη

Σε δήλωσή του για την τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη, Βόλφγκανγκ Ντολτ, ο Μανώλης Γλέζος τονίζει ότι ο ελληνικός λαός δεν γλιτώνει με αυτόν τον τρόπο από την κρίση, ενώ ωφελούνται όσοι θέλουν να χαρακτηρίσουν τρομοκράτη τον λαό μας.

“Η επίθεση εναντίον της οικίας του Γερμανού πρεσβευτή ποιον ωφελεί; Πάντως όχι τον ελληνικό λαό. Γιατί ούτε από την τραγωδία που περνά τον βγάζει, ούτε από την κρίση τον γλυτώνει”, αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Και συνεχίζει: “Αντίθετα, ωφελεί όσους θέλουν να χαρακτηρίσουν το λαό μας τρομοκράτη για να πάρουν μέτρα εναντίον του. Παράλληλα, επιδιώκουν να συκοφαντήσουν το λαϊκό κίνημα που αγωνίζεται να μετατρέψει την αναμφισβήτητη οργή του λαού σε πολιτική πράξη”.

“Ταυτόχρονα, προσπαθούν – άδικα όμως – να τον ξεστρατίσουν από τις πανάρχαιες παραδόσεις μας, όπου ¨ο πρέσβυς ούτε τύπτεται, ούθ’ υβρίζεται¨ (Αισχύλος: Ικέτιδες 728)”, καταλήγει η δήλωση του κ.Γλέζου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Η επίθεση στον πρέσβη δεν εξυπηρετεί συμφέροντα του ελληνικού λαού

Γερμανός πρέσβης: Δεν θα διαταραχθούν οι σχέσεις των δυο χωρών

Πως έγινε η επίθεση με καλάσνικοφ στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι – 4 οι δράστες – Ποιους «βλέπει» πίσω από το χτύπημα η Αντιτρομοκρατική

Γάζωσαν με καλάσνικοφ το σπίτι του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι – Η Αντιτρομοκρατική ανέλαβε τις έρευνες, 6 προσαγωγές – Αποκλεισμένοι οι γύρω δρόμοι

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε