Πολιτική

Γλέζος: Η επίθεση στον Γερμανό πρέσβη ωφελεί όσους λένε τον λαό μας τρομοκράτη

Σε δήλωσή του για την τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη, Βόλφγκανγκ Ντολτ, ο Μανώλης Γλέζος τονίζει ότι ο ελληνικός λαός δεν γλιτώνει με αυτόν τον τρόπο από την κρίση, ενώ ωφελούνται όσοι θέλουν να χαρακτηρίσουν τρομοκράτη τον λαό μας.

“Η επίθεση εναντίον της οικίας του Γερμανού πρεσβευτή ποιον ωφελεί; Πάντως όχι τον ελληνικό λαό. Γιατί ούτε από την τραγωδία που περνά τον βγάζει, ούτε από την κρίση τον γλυτώνει”, αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Και συνεχίζει: “Αντίθετα, ωφελεί όσους θέλουν να χαρακτηρίσουν το λαό μας τρομοκράτη για να πάρουν μέτρα εναντίον του. Παράλληλα, επιδιώκουν να συκοφαντήσουν το λαϊκό κίνημα που αγωνίζεται να μετατρέψει την αναμφισβήτητη οργή του λαού σε πολιτική πράξη”.

“Ταυτόχρονα, προσπαθούν – άδικα όμως – να τον ξεστρατίσουν από τις πανάρχαιες παραδόσεις μας, όπου ¨ο πρέσβυς ούτε τύπτεται, ούθ’ υβρίζεται¨ (Αισχύλος: Ικέτιδες 728)”, καταλήγει η δήλωση του κ.Γλέζου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Η επίθεση στον πρέσβη δεν εξυπηρετεί συμφέροντα του ελληνικού λαού

Γερμανός πρέσβης: Δεν θα διαταραχθούν οι σχέσεις των δυο χωρών

Πως έγινε η επίθεση με καλάσνικοφ στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι – 4 οι δράστες – Ποιους «βλέπει» πίσω από το χτύπημα η Αντιτρομοκρατική

Γάζωσαν με καλάσνικοφ το σπίτι του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι – Η Αντιτρομοκρατική ανέλαβε τις έρευνες, 6 προσαγωγές – Αποκλεισμένοι οι γύρω δρόμοι

 

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ