Κυριακή, 28 Ιουλ.
28oC Αθήνα

“Γυναίκα πρωθυπουργού”: Το βιβλίο της Μαργαρίτας για τον Ανδρέα και τη… Δήμητρα Λιάνη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ, EUROKINISSI

Τα χρόνια που έζησε δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου και τον πόνο που της προκάλεσε το διαζύγιο εξαιτίας της Δήμητρας Λιάνη περιγράφει στο βιβλίο της “Γυναίκα πρωθυπουργού” η Μαργαρίτα Παπανδρέου.

Η 91χρονη μητέρα του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, έγραψε το βιβλίο, που είναι έτοιμο, στα αγγλικά για να το εκδώσει τις ΗΠΑ αλλά δε βρίσκεται… ενδιαφερόμενος και τώρα σκέφτεται να το μεταφράσει και να το εκδώσει απευθείας στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη.

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου περιγράφει στο βιβλίο της κυρίως τις εμπειρίες που έζησε ως σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου και αναφέρεται στο περίφημο διαζύγιό τους, όταν ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ γνώρισε τη Δήμητρα Λιάνη και θέλησε να την παντρευτεί.

«Με πόνεσε πολύ αυτό το διαζύγιο» λέει σε κάποια σημείο του βιβλίου της και αναφέρει πως άλλαξε η ζωή της από τη μια μέρα στην άλλη. Τη μια μέρα ήταν σύζυγος πρωθυπουργού και είχε όλες τις τιμές και την άλλη, όταν ο Ανδρέας γνώρισε τη Λιάνη, έπρεπε να παλέψει για να επιζήσει.

Για τις ΜΚΟ

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Μαργαρίτα Παπανδρέου εξέφρασε τη… στενοχώρια της, σε γνωστούς και φίλους της, για τα πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με τη ΜΚΟ που ήταν στο όνομά της. Όπως υποστήριξε, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, είχε παραιτηθεί λίγο μετά την ίδρυσή της.

Όπως υποστήριξε, το ΣΔΟΕ είχε ελέγξει εδώ και χρόνια τη ΜΚΟ και εκτίμησε πως η δική της υπόθεση βγήκε και πάλι στον αφρό για να χτυπήσουν τον Γιώργο Παπανδρέου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζητείται διαφάνεια για την ΜΚΟ της Μαργαρίτας Παπανδρέου

Στο σφυρί για 1,8 εκατ. ευρώ η βίλα Μινέικο από την οικογένεια Παπανδρέου

Economist: Ταφόπλακα για τον Γ. Παπανδρέου το σκάνδαλο με τις ΜΚΟ;

Δύσκολες ώρες για την Δήμητρα Λιάνη – Πέθανε η μητέρα της

Δ.Λιάνη: Πως γνώρισε τον Ανδρέα μέσω ΥΕΘΑ! ΒΙΝΤΕΟ

“Στο σφυρί” η βίλα της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου

Δήμητρα Λιάνη:Να μιλήσει ο λαός, μας έχουν πάρει τα σώβρακα!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε