Κυριακή, 7 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έγινε… μοντέλο του Φούχτελ (ΦΩΤΟ)

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έγινε… μοντέλο του Φούχτελ (ΦΩΤΟ)

Και τι δεν έκανε ο Γιοακίμ Φούχτελ για να τραβήξει την προσοχή της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη: και φωτογραφίες την έβγαλε και σε ποδήλατο την ανέβασε και συρτάκι χόρεψε (ή τουλάχιστον προσπάθησε)…

Όλα έγιναν στο περιθώριο της έκθεσης Τουρισμού που φιλοξενείται στο Βερολίνο. Το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με το tourismlobby.blogspot.gr, το υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ διοργάνωσαν εκδήλωση. Εκεί ήταν η υπουργός, Όλγα Κεφαλογιάννη εκεί και ο Γιοκίμ Φούχτελ.

Ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για την Ελληνίδα υπουργό.

Αυτή τη φορά, στην προσπάθειά του να κερδίσει το… χαμένο έδαφος, τη φωτογράφισε (κι εκείνη δέχτηκε να κάνει το μοντέλο του) και σε ένα οικολογικό ποδήλατο της Coco-mat την ανέβασε. Ήθελε να την ήθελε να την πάει και βόλτα στην Leipzigerstrasse, αλλά δεν τον άφησε!

Όπως παρατήρησε άλλωστε κάποιος «μας έχουν κάνει τη ζωή ποδήλατο οι Γερμανοί πολιτικοί, ας μας πάνε και καμιά βόλτα τουλάχιστον…».

Είχε και συνέχεια το… σόου του Γερμανού υφυπουργού Ανάπτυξης! Χόρεψε ή καλύτερα προσπάθησε να χορέψει συρτάκι και να μάθει τα βήματα.

Σύμφωνα με το tourismlobby.blogspot.gr, «ο Φούχτελ επανέρχεται με κάποια νέα προγράμματα, στις “παρυφές”, ας το θέσουμε έτσι, του τουρισμού Υγείας, αρχής γενομένης φέτος, αυτήν την περίοδο, από τη Ρόδο».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: tourismlobby.blogspot.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Handelsblatt: Συνεχίζεται το ελληνικό comeback στον τουρισμό

Στο Βερολίνο η Ο. Κεφαλογιάννη με αφορμή την διεθνή έκθεση ΙΤΒ Βerlin

Όλγα Κεφαλογιάννη: Απόλαυσε την live εμφάνιση των Πλιάτσικα – Στόκα!

Η Όλγα Κεφαλογιάννη με μαντήλα (ΦΩΤΟ)

Ηράκλειο: Ο… γαμήλιος χορός της Όλγας Κεφαλογιάννη – Όταν η υπουργός έκλεψε την παράσταση (Βίντεο)!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε