Πολιτική

Η Ρένα Δούρου στο πλευρό των αγροτών

Τη στήριξή της στα αιτήματα των αγροτικών συνεταιρισμών εξέφρασε η υποψήφια περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, με παρέμβασή της στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας τους στη διασταύρωση Παιανίας- Μαρκοπούλου και Βάρης- Αεροδρομίου.

Η κ. Δούρου εξέφρασε τη στήριξή της στα αιτήματα των αγροτικών συνεταιρισμών σχετικά με «τη μείωση του αγροτικού εισοδήματος, το οξύ πρόβλημα του ασφαλιστικού, την άδικη φορολογία τόσο των εισοδημάτων, όσο και των ακινήτων, τα αγροτοδικεία που επιθυμεί η κυβέρνηση για να αποτρέψει τις διαμαρτυρίες των αγροτών».

Σε δήλωσή της η κ. Δούρου υπογράμμισε: «Σήμερα οι αγρότες της πατρίδας μας δεν χρειάζονται ούτε απειλές, ούτε τρομοκρατία, ούτε εκφοβισμούς. Σήμερα ο αγροτικός κόσμος χρειάζεται προοπτική. Χρειάζεται ελπίδα. Χρειάζεται επίλυση των χρόνιων δομικών του προβλημάτων. Χρειάζεται ένα παραγωγικό, κοινωνικό και διατροφικό πρότυπο. Ένα πρότυπο προς όφελος όλης της κοινωνίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι αγρότες πέταξαν πορτοκάλια έξω από το κτίριο της Περιφέρειας στην Τρίπολη – ΒΙΝΤΕΟ

Αρκαδία: Αγρότες σήκωσαν τις μπάρες στα διόδια Νεστάνης! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Απέκλεισαν το λιμάνι του Ηρακλείου οι αγρότες

 

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ