Πέμπτη, 4 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Η επεισοδιακή αποχώρηση του Σίμου Κεδίκογλου από την κυβέρνηση

Η επεισοδιακή αποχώρηση του Σίμου Κεδίκογλου από την κυβέρνηση

Μπορεί ο Σίμος Κεδίκογλου να ήταν ίσως ο πρώτος υπουργός που έμαθε ότι στον πρόσφατο ανασχηματισμό έμεινε εκτός κυβέρνησης, αλλά δεν το έμαθε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Το άγνωστο παρασκήνιο της… επεισοδιακής απομάκρυνσης του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου αποκαλύπτει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης.

Τρεις ώρες προτού ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός, ο Σίμος Κεδίκογλου βρισκόταν στο γραφείο του, στο υπόγειο του Μεγάρου Μαξίμου. Ξαφνικά, περνά από το γραφείο του ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μπούρας, ο οποίος χωρίς περιστροφές τού λέει: «Για να μην έχεις αγωνία, σου το λέω από τώρα: Βρίσκεσαι εκτός κυβερνητικού σχήματος. Οι άλλοι περιμένουν, εσύ το μαθαίνεις από τώρα».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αργότερα, ο Σίμος Κεδίκογλου συναντήθηκε και με τον πρωθυπουργό, ο οποίος του ανακοίνωσε και επίσημα την απομάκρυνσή του από το πόστο του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Εκείνο που δεν του είπε ήταν ποιος θα τον αντικαθιστούσε. Αυτό το έμαθε από το ραδιόφωνο! Όταν μάλιστα η Σοφία Βούλτεψη πήγε στο γραφείο του για να παραλάβει, του είπε: «Σίμο, να ξέρεις ότι εγώ δεν είχα ιδέα…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προετοιμάζουν το έδαφος για επαναδιαπραγμάτευση – Συνάντηση Σαμαρά – Σόιμπλε

Μετρό σε Γαλάτσι, Κυψέλη, Εξάρχεια και Κολωνάκι – Μπαίνει μπρος η γραμμή 4

Mundial 2014: Η selfie του Ποντόλσκι με την Μέρκελ!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε