Πολιτική

Η φωτό του Τσίπρα στο Facebook κατά κυβέρνησης και ΝΕΡΙΤ

Με μια φωτογραφία από την ταινία "Οι Γερμανοί ξανάρχονται" και τη φράση "μας συγχωρείτε, λογοκρισία" που ανέβασε στο Facebook, ο Αλέξης Τσίπρας "γράφει" νέο επεισόδιο στην κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – κυβέρνησης για τη ΝΕΡΙΤ και την απόφαση της μη μετάδοσης της ομιλίας του στη ΔΕΘ.

Στη φωτογραφία που ανέβασε ο αρχηγός του κόμματος αξιωματικής αντιπολίτευσης φαίνονται ο Βασίλης Λογοθετίδης, ο Λαυρέντης Διανέλλος, η Γεωργία Βασιλειάδου κι άλλες ηθοποιοί που παίζουν στην ταινία να ακούν ραδιόφωνο.

Τη φωτογραφία συνοδεύει και το εξής μήνυμα: «Το Μαξίμου διατάσσει, για πρώτη φορά στα μεταπολιτευτικά χρόνια, να μην μεταδοθεί ομιλία αρχηγού αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ.
Η ωμή κυβερνητική παρέμβαση στη διορισμένη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ, προσθέτει νέες σελίδες λογοκρισίας στη μαύρη βίβλο της ενημέρωσης.
Καθιστώντας παράλληλα φανερό ότι η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου έχει χάσει τον έλεγχο και βρίσκεται υπό καθεστώς πανικού
».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυβέρνηση: Δεν χρειάζεται να δούμε τον Τσίπρα για να ξέρουμε – Καμία παρέμβαση στη ΝΕΡΙΤ

ΣΥΡΙΖΑ: Με εντολή Σαμαρα λογοκρισία από τη ΝΕΡΙΤ

ΣΥΡΙΖΑ: Εξαγγελίες με μέτρο…

Όλο το παρασκήνιο των παραιτήσεων στη ΝΕΡΙΤ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης