Παρασκευή, 26 Ιουλ.
28oC Αθήνα

ΚΚΕ: “Δεν ψηφίζουμε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας – Καμία συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ”

ΚΚΕ: “Δεν ψηφίζουμε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας – Καμία συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ”

«Το ΚΚΕ δεν θα ψηφίσει κανέναν υποψήφιο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας», δηλώνει ο γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σε συνέντευξή του στη Real News, ο κ. Κουτσούμπας υποστηρίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει να παίξει τον ρόλο τμημάτων του κεφαλαίου που επιδιώκουν να βγουν ωφελημένα από την κρίση».

Προσθέτει, ακόμη, ότι «η περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι αγιάτρευτη» και ξεκαθαρίζει ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε κυβέρνηση με την αξιωματική αντιπολίτευση, ούτε να θέσει όρους για τη συμμετοχή του, αφού όπως επισημαίνει, «όρους συμμετοχής σε κυβέρνηση του ίδιου αντιλαϊκού ευρωμονόδρομου και του σάπιου και διεφθαρμένου συστήματος θέτουν όσοι κινούνται στο ίδιο ρεύμα με αυτήν και όχι όσοι βαδίζουν κόντρα σε αυτό το ρεύμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Εσωκομματική αντιπολίτευση” και στο ΚΚΕ!

Η συγκέντρωση έξω από το Ραδιομέγαρο ένα χρόνο μετά το μαύρο στην ΕΡΤ – “Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος”, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας

Τσίπρας: Μπορούμε μόνοι μας; Έχουμε μεγάλο πολιτικό πρόβλημα – Εμφανιζόμαστε δημόσια με πολλά πρόσωπα και συχνά αντικρουόμενες θέσεις

Βούλτεψη προς Τσίπρα: Σώσε πρώτα το κόμμα σου και μετά εκλογές

Μπάχαλο στη ΔΗΜΑΡ! Βολές από Λυκούδη σε Κουβέλη – Βίντεο

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε