Πολιτική

Ξύλο και καρεκλιές στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ! – Καταγγελίες για αδιαφανείς διαδικασίες ενόψει του συνεδρίου

- Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκαν σε γραμματείας Νομαρχιακών Επιτροπών
- Ο Γρηγόρης Φελώνης αποκάλεσε τους Μιχάλη Καρχιμάκη και Γιώργο Παναγιωτακόπουλο "αλήτες"
- Παρενέβη ο Γιάννης Σουλαδάκης και ηρέμησαν τα πνεύματα

Στα χέρια ήρθαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ σήμερα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος με αφορμή τις ενστάσεις που υπάρχουν για την πορεία του κόμματος προς το Συνέδριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsit, κορυφαία στελέχη μέλη της ΚΟΕΣ και κυρίως ο Γρηγόρης Φελώνης επιτέθηκε αρχικά φραστικά στον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Αξαρλή επειδή υποστήριζε ότι δρομολογούνται αδιαφανείς διαδικασίες ενόψει της Κυριακής οπότε θα στηθούν οι εσωκομματικές κάλπες για την ανάδειξη περίπου 2.000 συνέδρων.

Όταν μάλιστα ο κ.Φελώνης αποκάλεσε τον Μιχάλη Καρχιμάκη και τον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο “αλήτες” τα πνεύματα άναψαν για τα καλά και σύμφωνα με μαρτυρίες…αντηλλάγησαν καρεκλιές ακόμη και μπουνιές!!!

Παρενέβη ωστόσο ο γραμματέας της νεοσυσταθείσας ΕΚΑΠ (Επιτροπή Τήρησης Καταστατικού και Πιστοποίησης) Γιάννης Σουλαδάκης και το “θερμό επεισόδιο” έληξε.

Να σημειωθεί ότι οι κ. Αξαρλής και Σωτηρόπουλος ήταν μεταξύ των 75 στελεχών που είχαν υπογράψει το κείμενο του Μιχάλη Καρχιμακη.

Τις διαδικασίες παρακολουθούν πάντως από κοντά και οι συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η πρωτοβουλία των 10 πρώην βουλευτών και υπουργών υπό τον Μιχάλη Καρχιμάκη θα παρουσιάσει κείμενο θέσεων ενόψει του Συνεδρίου, ενώ η κίνηση των “υφυπουργών” λέγεται ότι δεν θα προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση αλλά θα εκφραστεί συντεταγμένα στο Συνέδριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με καταγγελίες και καχυποψία το ΠΑΣΟΚ προς το Συνέδριο

Σημίτης: Γιατί να πάω στο συνέδριο; Για να βγάζω φωτογραφίες;

Φουντώνει το παρασκήνιο στο ΠΑΣΟΚ με δείπνο πρώην υφυπουργών

Απλήρωτοι εργαζόμενοι ΠΑΣΟΚ:Πληρώστε μας αλλιώς δεν γίνεται Συνέδριο

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ