Τετάρτη, 24 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Κακλαμάνης: Χθες βράδυ αποφάσισα να ψηφίσω παρών

Κακλαμάνης: Χθες βράδυ αποφάσισα να ψηφίσω παρών

Τελευταία στιγμή αποφάσισε να ψηφίσει παρών στο άρθρο για τις αλλαγές του ΟΟΣΑ ο Νικήτας Κακλαμάνης όπως δήλωσε ο ίδιος, ενώ για όσα σχολιάστηκαν για την διαγραφή του, εξαπέλυσε επίθεση στον Γιώργο Μουρούτη και άφησε αιχμές για την λειτουργία της ΝΔ και την γραμμή που δόθηκε όσον αφορά στο πολυνομοσχέδιο.

«Χθες ακούω από τον κ. Βενιζέλο να λέει ότι η ψήφος στο νομοσχέδιο είναι ψήφος εμπιστοσύνης. Ο κ. Βενιζέλος είναι αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δεν είναι αρχηγός της Ν.Δ. Κανείς από το κόμμα το δικό μας δεν μας είπε ότι είναι ψήφος εμπιστοσύνης. Στους βουλευτές τέτοιου είδους γραμμές δίνονται από τον γραμματέα της Κ.Ο.», είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Είπε επίσης ότι την απόφαση να καταψηφίσει την πήρε το βράδυ λίγο πριν την ψηφοφορία, ενώ αναφερόμενος στους πανηγυρισμούς του Γιώργου Μουρούτη μέσω twitter για την διαγραφή του είπε: «Αυτοί που βγαίνουν και γράφουν στα twitter και τα χρησιμοποιούν δεν ξέρουν ότι αν δεν ήταν κι αυτά δεν θα τους ηξερε ούτε ο θυρωρός της γειτονιάς τους».

Για το πολυνομοσχέδιο είπε: «Πίστευα πως θα υπάρξουν αλλαγές στο πολυνομοσχέδιο, ωστόσο δεν έγινε καμία».

Για το γιατί παραμένει βουλευτής ενώ ο Άρης Σπηλιωτόπουλος παραιτήθηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης είπε: «Ο βουλευτής που θέλει να γίνει δήμαρχος μένει στην Βουλή και συμβάλλει στην ψήφιση ενός νομοσχεδίου που αφορά την τοπική αυτοδιοίκηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πανηγυρισμοί Μουρούτη: Επιτέλους! Διαγράφηκε ο Ν. Κακλαμάνης!

Πιπιλή: «Αν ζούσε ο Καραμανλής θα έριχνε στον Κακλαμάνη δυο μπάτσες»

Η στιγμή που ο Αντώνης Σαμαράς “σβήνει” τον Νικήτα Κακλαμάνη (ΦΩΤΟ)

Καταψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου το άρθρο 2 για τις τράπεζες – Οριακά πέρασε το πολυνομοσχέδιο – Οργή Βενιζέλου – Διεγράφη ο Νικήτας Κακλαμάνης

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε