Πολιτική

Κακλαμάνης: θα φτάσω μέχρι το τέλος

Αποφασισμένος να επιμείνει στην υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθηναίων, εμφανίστηκε ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης. «Θα φτάσω μέχρι το τέλος όπως έκανα και όταν ήμουν υποψήφιος για την γραμματεία του κόμματος» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Είμαι λαϊκός δεξιός και πιστός στην ιδρυτική διακήρυξη του ‘74. Δεν έχω τη στήριξη της ηγεσίας, κανείς όμως δεν ξέρει αν έχω τη στήριξη της βάσης», προσέθεσε ο κ. Κακλαμάνης, σημειώνοντας πως εάν κατορθώσει να πείσει δυσαρεστημένους ψηφοφόρους «να πάνε στα μισά του δρόμου με τον Κακλαμάνη αντί για τη ΧΑ, θα έχω προσφέρει μεγάλη υπηρεσία».

Ανέφερε, επίσης, πως θα έχει πολυτασικό ψηφοδέλτιο με ονόματα και από το ΠΑΣΟΚ και από την Αριστερά και αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει με τον Χρήστο Ζώη του κόμματος «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό», αλλά δεν υπάρχει συμφωνία, καθώς και με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, ο οποίος όμως κατέληξε στην υποψηφιότητα του Βασίλη Καπερνάρου.

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ