Σάββατο, 6 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Καλό το παραμύθι της επίταξης κύριε Φωτόπουλε, αλλά δεν έχει δράκο!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ, EUROKINISSI

Το παραμυθάκι του Νίκου Φωτοτόπουλου, “εργατοπατέρα” και πρώην προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ να σκίσει το χαρτί της επίταξης αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις, τελικά δεν έχει δράκο. Γιατί ο κύριος Φωτοτόπουλος, δεν θεωρείται εργαζόμενος στη ΔΕΗ και άρα δε μπορεί ούτε να επιστρατευτεί ούτε και να απολυθεί!

Ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ επιστράτευσε όλο το… θεατρικό του ταλέντο και σαν άλλη Ιφιγένεια θυσιάστηκε, σκίζοντας το χαρτί της επίταξης και καλώντας την κυβέρνηση να τον απολύσει. Μόνο που εκείνος ήξερε τότε αυτό που εμείς μαθαίνουμε σήμερα: κανείς δε μπορεί να τον απολύσει!

Και αυτό γιατί ο γνωστός συνδικαλιστής δεν είναι εργαζόμενος στη ΔΕΗ αλλά μέλος του διοικητικού της συμβουλίου, όπως αναφέρει σήμερα ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του “Στίγμα” στην εφημερίδα Τα Νέα, επικαλούμενος τον πρόεδρο του σωματείου Σπάρτακος, Γ. Αδαμίδη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Νίκος Φωτόπουλος πήρε κατά λάθος το χαρτί της επίταξης, το οποίο υποστήριξε πως έσκισε, μιας και από τον Απρίλιο του 2012 έχει πάρει μόνιμη άδεια από την υπηρεσία γιατί εξελέγη εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ της ΔΕΗ!

Και για να γίνει αυτό, γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος, την τελευταία ημέρα πριν από το διαχωρισμό της ΔΕΗ σε ΔΕΔΔΗΕ και άλλες εταιρείες, ο Φωτόπουλος μετακινήθηκε από το τμήμα διανομών (τη μετέπειτα ΔΕΔΔΗΕ) στη μητρική εταιρεία, ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να γίνει η μεταπήδησή του στο ΔΣ της ΔΕΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δουλευόμαστε μεταξύ μας! Έσκισε το χαρτί της επιστράτευσης ο Ν.Φωτόπουλος και καλεί όποιον θέλει να τον απολύσει

Η ΓΣΕΕ στηρίζει τη ΓΕΝΟΠ με συλλαλητήριο την Τετάρτη

Κ. Μητσοτάκης: Καμία χάρη στον Τσίπρα και στους συνδικαλιστές – δικτάτορες

Εμφύλιος στη ΓΕΝΟΠ μετά την προτροπή Φωτόπουλου για σκίσιμο των φύλλων επίταξης

Εγκρίθηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για τη μικρή ΔΕΗ – Επίθεση Μητσοτάκη και Αδωνι σε ΣΥΡΙΖΑ και Φωτόπουλο

διαα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε