Τετάρτη, 3 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Καμίνης για Κακλαμάνη: Πρόκληση να μιλάει ο δήμαρχος που άφησε οφειλές 230 εκατ. ευρώ

Καμίνης για Κακλαμάνη: Πρόκληση να μιλάει ο δήμαρχος που άφησε οφειλές 230 εκατ. ευρώ

Ο Γιώργος Καμίνης απάντησε στον Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος τον εγκάλεσε διότι κατά τη χθεσινή συνάντηση της ΚΕΔΕ με τους υπουργούς Οικονομικών, Εσωτερικών και Δ. Μεταρρύθμισης, πρότεινε να θεσμοθετηθεί η δυνατότητα για τους δήμους να τιτλοποιούν και να παραχωρούν σε ιδιωτικές εισπρακτικές εταιρείες τις οφειλές τρίτων προς τους δήμους.

Ο κ. Κακλαμάνης επίσης επέκρινε τον κ. Καμίνη διότι προχώρησε στην πρόταση αυτή χωρίς εξουσιοδότηση από το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Αθηναίων.

Ο Γιώργος Καμίνης απάντησε:
“Αποτελεί πραγματική πρόκληση ο δήμαρχος, ο οποίος άφησε ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τον δήμο, ύψους 230 εκατομμυρίων ευρώ, να μας εγκαλεί για την προσήλωσή μας στην προσπάθεια, να σταθεί ο δήμος Αθηναίων όρθιος.

Αν, πάντως, ο κ. Κακλαμάνης, επιθυμεί να ανοίξουμε δημόσιο διάλογο για τα οικονομικά του δήμου της Αθήνας, είμαι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμος. Εκείνος είναι;» απαντά ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης στον Νικήτα Κακλαμάνη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κακλαμάνης σε Καμίνη: Διαλέξτε… δήμαρχος ή τραπεζίτης;

Έξαλλος ο Κακλαμάνης με τον Στουρνάρα: Δεν είναι εικόνα κυβέρνησης αυτή!

Ο Γ. Καμίνης είναι “μια νηφάλια φωνή σ’ έναν κόσμο των άκρων”, γράφει το TIME

Η στιγμή της επίθεσης στον Γιώργο Καμίνη – Πως φυγαδεύτηκε ο δήμαρχος Αθηναίων – «Να σταματήσει ο Μπαλασόπουλος να με στοχοποιεί»

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε