Πολιτική

Καμμένος: “Ο Σαμαράς είναι πρωθυπουργός των τραπεζών”

Σαμαράς είναι ο πρωθυπουργός των τραπεζών και όχι ο πρωθυπουργός των πολιτών. Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να ανατραπεί τώρα", αναφέρει ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

“Μετά το success story και τα 2,5 εκατομμύρια ανέργους ο πρωθυπουργός, ο πρωθυπουργός- συνεργός του κ. Βενιζέλου, τόλμησε να χρησιμοποιήσει τον όρο ράλι της οικονομίας σε μια κοινωνία όπου το 50% των καταστημάτων βάζουν λουκέτο, έξι χιλιάδες οικογένειες έχουν χάσει τους δικούς τους επειδή δεν άντεξαν και οι Έλληνες βλέπουν να κατάσχονται τα σπίτια τους” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

Καταλήγοντας, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επισήμανε: “Αποδεικνύεται πλέον ότι είναι ο πρωθυπουργός των τραπεζών και όχι ο πρωθυπουργός των πολιτών. Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να ανατραπεί τώρα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καμμένος: Να προσευχηθούμε για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από μια ξενοκίνητη χούντα

Σφοδρή επίθεση Καμμένου στην κυβέρνηση για το πολυνομοσχέδιο

Καμμένος: “Γιούνκερ και κυβέρνηση πάλεψαν, όχι όμως για τους απλούς πολίτες”

Οι νοσοκομειακοί γιατροί ενημέρωσαν τον Π. Καμμένο για τα προβλήματά τους

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ετοιμάζομαι κάθε μέρα και δουλεύω για τη στιγμή που θα γίνω πρωθυπουργός»
«Συζητάω με τον εαυτό μου την ιδέα της πρωθυπουργίας και το βλέπω κυρίως ως ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα από πολλούς πολίτες, και ιδιαίτερα από νέες γυναίκες και κορίτσια»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Σε αναμμένα κάρβουνα η Αθήνα για τους δασμούς των ΗΠΑ παρά τα «καλά λόγια» Τραμπ – Οι εξαγγελίες της ΔΕΘ που «κινδυνεύουν» και η λύση «win win»
Έντονη είναι η ανησυχία στην κυβέρνηση για το ενδεχόμενο η εικόνα της οικονομίας να διαταραχθεί - «Στους οικονομικούς πολέμους δεν υπάρχουν κερδισμένοι, υπάρχουν μόνο χαμένοι» η θέση της κυβέρνησης
Ο Μητσοτάκης με τον Τραμπ σε παλαιότερη συνάντηση στον Λευκό Οίκο 2
Ντόναλντ Τραμπ: Συμφωνώ με την πρόταση Μητσοτάκη για win-win, είναι καλός άνθρωπος, μπορεί να γίνει συμφωνία με ΕΕ
Σε εμπορική συμφωνία «win-win» στην οποία μπορούν να φτάσουν Ευρώπη και ΗΠΑ, αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικάνικο μέσο «Breitbart»
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο το 2020 4
Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μαξίμου για την επιλογή Φλωρίδη στη διαχείριση της υπόθεσης της παραπομπής Τριαντόπουλου
Με δεδομένο ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης αποτελεί το «κόκκινο πανί» για την Κουμουνδούρου, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι στην αυριανή συνεδρίαση στη Βουλή θα γίνει «χαμός»
Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου 1