Τρίτη, 23 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Καμμένος: Όποιος θέλει να διαπραγματευτεί με τη Συγγρού ας φύγει τώρα

Καμμένος: Όποιος θέλει να διαπραγματευτεί με τη Συγγρού ας φύγει τώρα

“Όποιος θέλει να διαπραγματευτεί με την εξουσία, ας φύγει τώρα, κι εγώ θα του δώσω χαρτί καλής προϋπηρεσίας, για να προσκυνήσει την Συγγρού, αν θέλει” είπε ο Πάνος Καμμένος, στην ομιλία του κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Στην ομιλία του ο κ. Καμμένος έκανε επίσης λόγο για “πόλεμο χωρίς κανένα ηθικό ενδοιασμό” που δέχεται το κόμμα του, για “εξαγορά βουλευτών” που φεύγουν “χωρίς λόγο, αφού τη μια μέρα είναι μαζί μας, και την επομένη κάνουν δήλωση αποχώρησης, ενώ “η κυβέρνηση ψάχνει 180 βουλευτές για να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας”.

Ο κ. Καμμένος άνοιξε εμμέσως πλην σαφώς τις πόρτες του κόμματός του προς όλους όσους αντιτίθενται στο Μνημόνιο, παρότι το ψήφισαν κάποια στιγμή ή συμπορεύθηκαν με κομματικούς σχηματισμούς που το ψήφισαν. Διευκρίνισε ότι πρόκειται για συνεργασία και όχι για ένταξη των στελεχών αυτών στους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ έκανε λόγο για “κυβέρνηση Σημίτη με πρωθυπουργό τον κ.Σαμαρά”.

Η συνεδρίαση έχει ως αντικείμενο τα αίτια του εκλογικού αποτελέσματος, στα οποία αναφέρθηκε ο κ.Καμμένος, καθώς και την εκλογή νέου γραμματέα του κόμματος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανακοίνωσε την εκ βάθρων αναδιάρθρωση των οργανωτικών δομών του κόμματος, λέγοντας ότι αλλάζουν όλα και ξεκινούν απο την αρχή.

“Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη. Σταματάει κάθε διάλογος και χτίζουμε το κίνημα απο την αρχή. Σπάστε τις καρέκλες στο κόμμα, να βγούμε στις γειτονιές” είπε ο κ.Καμμένος ενώ κάλεσε πίσω “όλους εκείνους που πικράναμε και αποκλείσαμε”.

Παραδέχθηκε ότι “ίσως ήταν λάθος η εμπλοκή του κόμματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές” αλλά είπε ότι δεν μετανιώνει, και αναφέρθηκε ειδικά στην παρουσία του κόμματος στη Θράκη. Πρόσθεσε ότι η συμμετοχή στελεχών σε αυτές, οδήγησε στο να μη δοθεί μάχη για τις ευρωεκλογές, ενώ προκάλεσε και συγκρούσεις στελεχών, κάτι που κόστισε στο κίνημα.

Ο κ.Καμμένος τόνισε ότι “πολλοί εντός και εκτός Ελλάδος επιθυμούν να μην υπάρχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες” και είπε ότι δεν πρόκειται το κόμμα του να συμβιβαστεί “όσο πόλεμο κι αν δεχθεί”.

Επίθεση στον Αλ. Τσίπρα – Τι είπε για το εκλογικό αποτέλεσμα

Κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι άλλαξε άποψη στηρίζοντας τώρα τον Ζαν Κλωντ Γιουνγκέρ για την προεδρία της Κομισιόν “έναν απο τους κύριους υποστηρικτές της κατάργησης των εθνών κρατών”.

Αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα είπε ότι τα ποσοστά του κόμματός του δεν ήταν ικανοποιητικά και το απέδωσε στον “πρωτοφανή πόλεμο” που δέχθηκαν-σύμφωνα με τον κ.Καμμένο- οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, και τον “αποκλεισμό απο τα ΜΜΕ”.

“Σε σχέση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, το Ποτάμι είχε 220 φορές μεγαλύτερη τηλεοπτική παρουσία” είπε ο κ.Καμμένος, προσθέτοντας ότι το κόμμα του είχε αποκλειστεί απο όλα τα τηλεοπτικά πάνελ, την τελευταία προεκλογική εβδομάδα, ενώ το τηλεοπτικό σποτ παίχτηκε απο τα κανάλια μετά απο παρέμβαση του ΕΣΡ.

Επίσης απέδωσε το εκλογικό αποτέλεσμα στην μειωμένη χρηματοδότηση αφού όπως είπε το κόμμα του έλαβε 52 χιλιάδες ευρώ απο τα 7 εκατομμύρια της συνολικής χρηματοδότησης, τα οποία μάλιστα μπλοκαρίστηκαν εξαιτίας της παραίτησης του γενικού διευθυντή λίγες μέρες πριν τις ευρωεκλογές.

Είπε πως σύμφωνα με έρευνες, ένα ποσοστό 16% έφυγε απο τους Αν.Ελ.΄προς το ΣΥΡΙΖΑ, και πρόσθεσε ότι “δεν είμαστε ουρά κανενός”.

Διαβάστε

Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ – Εισήγηση Καμμένου για το πολιτικό προφίλ του κόμματος

Καμμένος για ανασχηματισμό: Οι Γερμανοί υπέδειξαν αυτήν την κυβέρνηση

Αποζημίωση 100.000 ευρώ καλείται να καταβάλει ο Π. Καμμένος για τα CDS

Φεύγουν άλλοι δύο βουλευτές από τους Ανεξάρτητους Έλληνες;

Καμμένος σε βουλευτές των ΑΝΕΛ: Όποιος θέλει να φύγει, να το κάνει τώρα!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε