Τετάρτη, 24 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Καμμένος για Μακρή: Σε όποιον δεν αρέσει να πάει σπίτι του

Καμμένος για Μακρή: Σε όποιον δεν αρέσει να πάει σπίτι του

Για την απόφαση της κυβέρνησης να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, για ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για τις εσωκομματικές φουρτούνες με το θέμα της Ραχήλ Μακρή, μίλησε στο Νίκο Ευαγγελάτο και στα Παραπολιτικά 90,1 ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Για το θέμα της κας Μακρή, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ ήταν κάθετος. Είπε ότι την Τρίτη θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος για το γεγονός ότι επιτέθηκε μέσω των social media σε μια συνάδελφό της. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά: «Η κα Μακρή είτε θα δώσει εξηγήσεις και θα τελειώσει το θέμα είτε θα προχωρήσουμε μπροστά. Την ώρα που πεθαίνουν έλληνες και αυτοκτονούν δεν μπορούμε να ασχοληθούμε πολύ με τέτοια θέματα. Όποιου δεν του αρέσει να πάει σπίτι του. Την Τρίτη θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις».

Για το θέμα της ψήφου εμπιστοσύνης είπε ότι «Η κυβέρνηση θα προσπαθσει αν εξαντλήσει τον χρόνο και να περάσει 2 ημερομηνίες για την ολοκληρωση του καταστροφικού της έργου», αναφέρθηκε στις 16 Νοεμβρίου που ο έλεγχος των τραπεζών φεύγει από την Τράπεζα της Ελλάδος και στις αρχές του χρόνου που χάνει η Ελλάδα δεν θα μπορεί να ασκεί την αρχή της πλειοψηφίας».

Κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά ότι από τα 18 σημεία που υποσχέθηκε προεκλογικά δεν εφάρμοσε ούτε ένα και ότι θεωρεί πως είναι μια ευκαιρία των ΑΝΕΛ να το αναδείξουν.

Εκτίμησε επίσης ότι η ψήφος εμπιστοσύνης είναι για εσωτερική χρήση του Σαμαρά και του Βενιζέλου, Μάλιστα σε αυτό το σημείο πήγε ένα βήμα παραπέρα λέγοντας ότι με αυτή την κίνηση, ο Σαμαράς θέλει να αποδυναμώσει τον Καραμανλή και ο Βενιζέλος τον Παπανδρέου.

«Υπάρχει πρόβλημα στο Μαξίμου με τον Καραμανλή. Η κυβέρνηση Σαμαρά είναι η πλέον αντικαραμανλική κυβέρνηση που έχει περάσει ποτέ», είπε.

Για το θέμα των εκλογών, ο κ. Καμμένος είπε για το πότε θα γίνουν εκλογές ότι θα γίνουν στις 22 με 29 Μαρτίου γιατί είναι αδύνατον να βρεί τους 180 βουλευτές.

Μάλιστα άφησε αιχμές για πιέσεις που ασκήθηκαν στους βουλευτές λέγοντας: «Έκανε ό,τι μπορούσε για να τους βρεί. Χρησιμοποίησε τον ΣΔΟΕ για να ελέγξει μόνο τους βουλευτές που είναι στο μεταίχμιο.  Έχουν εξαντληθεί τα όρια των πιέσεων. Δεν θα φτάσουν τους 180 βουλευτές. Το αργότερο 22 με 29 Μαρτίου θα πάμε για εκλογές».

Τέλος, ο κ. Καμμένος είπε ότι το καλύτερο είναι να υποβάλλει την παραίτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. «Εδώ έρχεται και η ευθύνη του Προέδρου της Δημοκρατίας. Στο τέλος της θητείας του το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να διευκολύνει τον τόπο με την παράιτησή του για να πάμε για εκλογές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΗΜΑΡ: Συνέδριο επιβίωσης

“Έναν υπουργό για το Άμυνας…”

Βολές Λαπαβίτσα κατά ΣΥΡΙΖΑ και πρόταση εξόδου από το ευρώ

Στα σίγουρα ποντάρει το Μαξίμου – Ψήφος εμπιστοσύνης για να κλείσουν τα στόματα

Σύναξη “Καραμανλικών” σε… κρεατάδικο

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε