Δευτέρα, 7 Οκτ.
19oC Αθήνα

Κάποιος να μαζέψει τον Αδωνη Γεωργιάδη! Αρχίζει και γίνεται επικίνδυνος

Κάποιος να μαζέψει τον Αδωνη Γεωργιάδη! Αρχίζει και γίνεται επικίνδυνος

Κάποιος να τον μαζέψει γιατί και η ανευθυνότητα έχει τα όριά της. Για τον Αδωνι Γεωργιάδη ο λόγος ο οποίος το διέπραξε άλλη μία φορά.

Την πρώτη «χτύπησε»  τις καταθέσεις, τη δεύτερη έριξε ρουκέτα στο ΠΑΣΟΚ και την τρίτη μας είπε ότι μπορεί να κλείσουν οι τράπεζες αν δεν τα βρούμε με την τρόικα.

Επειγόντως κάποιος να του βάλει φρένο, γιατί αν συνεχίσει έτσι δύο τινά θα συμβούν: Να αυξήσει τη βλάβη στην οικονομία από την αστάθεια που παρατηρείται στο πολιτικό σκηνικό ή στο τέλος να μην τον πιστεύει κανένας αφού θα έχει αναλάβει εργολαβικά το ρόλο του τρελού του χωριού. Κι αν συμβεί το δεύτερο κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως θα το διασκεδάσουμε…

Αν, όμως, επικρατήσει το πρώτο και ιδίως την ώρα που η μεγαλύτερη ανάγκη είναι να προστατευθούν τα επιτεύγματα της οικονομίας για τα οποία τόσες θυσίες έκανε ο ελληνικό λαός, κάποιος θα πρέπει να του βάλει χαλινάρι.
Γιατί είναι επικίνδυνο αυτή την ώρα της ύψιστης ευθύνης κάποιοι πολιτικοί να ρίχνουν «λάδι στη φωτιά»  και με τις εμπρηστικές δηλώσεις τους να αποσταθεροποιούν την οικονομία.

Βλέπετε το δικό τους ανόητο παιχνιδάκι δεν θα το πληρώσουν αυτοί, αλλά ο λαός ο οποίος σε περίπτωση επιστροφής της οικονομίας στο παρελθόν, θα κληθεί ως άλλος Σίσυφος να καταβάλει πρόσθετες δυνάμεις (που τώρα ενδεχομένως δεν έχει) για να την επαναφέρει στο σήμερα.

Επιτέλους το πολιτικό σύστημα ας σοβαρευτεί, ας αφήσει την οικονομία, τις καταθέσεις, τις τράπεζες ήσυχες και ας παίξει με τα …κουβαδάκια του.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε