Πολιτική

Κασιδιάρης: Ο οδηγός του Τραγάκη είναι ναζί

Μέτωπο με την κυβέρνηση ανοίγει η Χρυσή Αυγή καταγγέλοντας την για εγκληματική ναζιστική οργάνωση με αφορμή φωτογραφία που περιέχεται στην δικογραφία και απεικονίζει κατά τον Ηλία Κασιδιαρη να χαιρετά ναζιστικά ο Σ.Γ., οδηγός του αντιπροέδρου της Βουλής, Γιάννη Τραγάκη.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο χρυσαυγίτης βουλευτής κάλεσε τον Γιάννη Τραγάκη και τη ΝΔ να δώσουν εξηγήσεις τονίζοντας ότι αυτοί είναι εγκληματική ναζιστική οργάνωση, ωστόσο ο κ. Κασιδιάρης δεν είπε κουβέντα για τα υπόλοιπα τρία πρόσωπα της φωτογραφίας, εκ των οποίων ο ένας είναι ντυμένος Άγιος Βασίλης και χαιρετά ναζιστικά.

Τραγάκης: Δεν ήξερα – Θα απομακρυνθεί

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιάννη Τραγάκη, ο συγκεκριμένος υπάλληλος προσελήφθη το 2012 ως μετακλητός. Όπως είπε, είναι από μα φτωχή οικογένεια στο Πέραμα και ο ίδιος ο κ. Τραγάκης δεν γνώριζε αν ήταν χρυσαυγίτης.
Ο κ. Τραγάκης είπε ότι του τηλεφώνησε και δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι δεν είναι Χρυσή Αυγή αλλά έχει κοινωνικές σχέσεις με μέλη της. Ο κ. Τραγάκης είπε ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος τις επόμενες ώρες θα απομακρυνθεί.

Νωρίτερα, συνεδρίασε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής η οποία ποφάσισε την άρση ασυλία του προφυλακισμένου Γιώργου Γερμενή μετά το υπόμνημα που έστειλε στην επιτροπή μεσα απο την φυλακή.

ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΡΜΕΝΗ

Ωστόσο ζήτησαν και έλαβαν αναβολή να καταθέσουν την επόμενη εβδομάδα οι βουλευτές Μπαρμπαρούσης, ο Ζησιμόπουλος ο οποίος δήλωσε ασθένεια, ενω ο ανεξάρητος πλεον Αλεξόπουλος ζήτησε πίστωση χρόνου για να προετοιμάσει την απολογία του.

Την ερχομενη εβδομάδα πάντως κλείνει ο κύκλος των ακροασεων του συνόλου της Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής και ανάβει το πράσινο φως για να αποφασίσει στην συνέχεια η Ολομέλεια την παραπομπή τους στην δικαιοσύνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παραλήρημα Μίχου στη Βουλή! Τον καταδιώκουν ΜΙΤ, οικογένεια Μονσάντο και μεγαλέμποροι σπόρων

H Guardian “αποθεώνει” τις δυο φίλες ανακρίτριες για το πώς χειρίστηκαν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Η πρόστυχη “ναζιστούλα” του Λαγού – Νέοι διάλογοι “φωτιά”

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανασχηματισμός: Στις 11 ανακοινώνεται η νέα κυβέρνηση - Κεφαλογιάννης στο Πολιτικής Προστασίας, Δήμας στο Υποδομών, Βορίδης στο Μετανάστευσης
Έχει «κλειδώσει» ο Πιερρακάκης στο Οικονομικών - Ανατροπή με το υπουργείο Οικογένειας - Όλα τα ονόματα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ανανεώθηκε πριν 35 λεπτά
Προβληματισμός στο ΠΑΣΟΚ για την τρίτη θέση στις δημοσκοπήσεις και κινητοποίηση για αλλαγή των δεδομένων
Από τη Χαριλάου Τρικούπη δεν παραβλέπουν το γεγονός ότι την συγκεκριμένη στιγμή την κυβέρνηση την συμφέρει να εμφανίζεται ότι έχει απέναντι της ένα αντισυστημικό κόμμα απ' ότι το ΠΑΣΟΚ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε ημερίδα του ΠΑΣΟΚ
Σωκράτης Φάμελλος για ανασχηματισμό: Δεν θα αλλάξει τον κατήφορο της κυβέρνησης – Προτεραιότητά μας η συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε πως το ΠΑΣΟΚ είναι αρνητικό στις συνεργασίες. Στις 29 Μαρτίου η συνεδρίαση της ΚΕ για τη διεύρυνση του κόμματος
Ο Σωκράτης Φάμελλος
Φάμελλος: «Ο ανασχηματισμός και οι πιθανές παροχές δεν μπορούν να αλλάξουν τον κατήφορο της κυβέρνησης»
Κάνοντας έναν απολογισμό για την πρόταση δυσπιστίας της προηγούμενης βδομάδας, σημείωσε ως «επιτυχία» ότι κατάφεραν «να συνεννοηθούν με δημοκρατικό τρόπο τέσσερα κόμματα»
Σωκράτης Φάμελλος