Πέμπτη, 4 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Καταγγελία του ΠΑΣΟΚ ότι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έβρισε χυδαία στέλεχος του κόμματος

Καταγγελία του ΠΑΣΟΚ ότι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έβρισε χυδαία στέλεχος του κόμματος

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου μετά από τη συζήτηση σε τηλεοπτική εκπομπή τις παραμονές Χριστουγέννων προπηλάκισε φραστικά μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ με αήθεις χαρακτηρισμούς. 

 Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έβρισε το μέλος του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας πως “προφανώς γιατί δεν μπορούσε να απαντήσει με πολιτικά επιχειρήματα κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συζήτησης.

Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει πως όλο αυτό το σκηνικό έγινε παρουσία της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Παπακώστα και εργαζομένων του σταθμού.

Το σκηνικό αυτό έγινε μετά από την τηλεοπτική συζήτηση στην εκπομπή του Star Channel, με το ΠΑΣΟΚ να αναφέρει πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ “με τη συμπεριφορά του δυστυχώς εφάρμοσε πρακτικά τη γραμμή της ηγεσίας του. 

Το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του αναφέρει πως “η προσπάθεια της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να καλύψει τα στρατηγικά αδιέξοδά της με απύθμενη αλαζονεία και χυδαιότητα, καταφεύγοντας στις πρακτικές του 2011-2012, όταν προπηλάκιζαν στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, θα πέσει  όχι μόνο στο κενό αλλά θα βρει απέναντι την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας που επιθυμεί την ενότητα και τη συνεργασία για να προχωρήσει η χώρα μας μπροστά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέος πονοκέφαλος για Βενιζέλο! Επτά στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής ζητούν να φύγει από την κυβέρνηση

Σχεδιο ανατροπής Βενιζέλου…

Μόνο ξύλο δεν παίζουν στο ΠΑΣΟΚ – Βενιζελικοί κατά Παπανδρεϊκών – ”Τελειώστε με τη ΝΔ – Μας σφάζουν σαν πρόβατα οι ακροδεξιοί σύμβουλοι του Σαμαρά!”

Πρωτοφανής επίθεση Βενιζέλου σε Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ – ”Τσογλάνια και φασίστες!” – Σοβαρό επεισόδιο με τον Χρυσοχοίδη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε