Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Καυγάς Καμμένου – Άδωνι με “φασιστοειδή” και “κότες”- ΒΙΝΤΕΟ

Καυγάς Καμμένου – Άδωνι με “φασιστοειδή” και “κότες”- ΒΙΝΤΕΟ

– Βαρύτατες εκφράσεις από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ εναντίον του υπουργού Υγείας
-”Εγώ ήρθα στο δικαστήριο, ο κ. Καμμένος δεν ήρθε, τα περί κότας του τα επιστρέφω” απάντησε ο Α. Γεωργιάδης
– Είχε προηγηθεί αναφορά του υπουργού Υγείας για δημοσιεύματα που έφεραν τον κ. Καμμένο να έχει πάρει επιδότηση για το σπίτι του στην Ικαρία

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς καταφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος εναντίον του Αδωνι Γεωργιάδη με αφορμή όσα είπε χθες ο υπουργός Υγείας για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή σήμερα, ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε τον υπουργό Υγείας “κότα” ενώ έκανε λόγο για “φασιστοειδή που έχει μαζέψει ο κ. Σαμαράς”. “Με αυτόν τον τύπο θα τα πούμε μόνο στη δικαιοσύνη” τόνισε.

“Τα φασιστοειδή τα οποία έχει μαζέψει ο κ. Σαμαράς αντί να κάνουν πολιτική την ώρα που εξαθλιώνουν τον ελληνικό λαό, επιλέγουν την λάσπη και μετά κρύβονται σαν τις χειρότερες κότες. Το μόνο όπλο που έχω είναι η ελληνική δικαιοσύνη” είπε χαρακτηριστικά.

Καμμένος για Άδωνι: “Να σταματήσει να παριστάνει την κότα να ζητήσει την άρση της ασυλίας του”

Ο κ. Καμμένος είπε οτι πρόκειται για μία τουριστική μονάδα 10 δωματίων ιδιοκτησίας της πεθεράς του. Πρόσθεσε πως έχει κλείσει εδω και 5 χρόνια όταν σύμφωνα με το νόμο έληγε η υποχρεωτική διάρκεια λειτουργίας της. Οπως είπε επίσης, έγινε έλεγχος το 2010 και από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και από τον ΕΟΤ, όταν υπήρξαν σχετικά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο.

Παρεμβαίνοντας στην ίδια εκπομπή ο Αδωνις Γεωργιάδης είπε : “Εγώ ήρθα στο δικαστήριο, ο κ. Καμμένος δεν ήρθε τα περί κότας τού τα επιστρέφω. Σε μια εβδομάδα στη δίκη για το σκάφος του, να είναι στο δικαστήριο όχι να κρυφτεί πάλι. Και από τον ΣΥΡΙΖΑ ψηφίστηκε να μην αρθεί η ασυλία μου. Έχει περάσει η εποχή που λασπολογούσε τους πάντες. Ο γενναίος μόλις με βλέπει το βάζει στα πόδια”.

Χθες, ο Αδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για δημοσιεύματα που φέρουν τον κ. Καμμένο να έχει πάρτει κοινοτική επιδότηση για σπίτι στην Ικαρία.

“Απ’ ό,τι θυμάμαι υπήρξαν δημοσιεύματα και για πολιτικό αρχηγό ο οποίος έχει κάνει το ίδιο πράγμα ακριβώς σε εξοχικό του σε ένα νησί” είπε ο υπουργός υγείας ενώ στη συνέχεια ανέφερε το όνομα του Πάνου Καμμένου και πρόσθεσε πως δεν υιοθετεί τα δημοσιεύματα αυτά.

Πρόσθεσε πως εάν δεν ισχύει αυτό θα ζητήσει συγνώμη, όπως πρέπει να γίνει και σε αντίστοιχη περίπτωση για τον Μιχάλη Λιάπη.

Διαβάστε

Πόσο πιο χαμηλά; Προσπάθεια κάλυψης του Λιάπη από την θεία του! Παραμένουν τεράστια ερωτήματα μετά την προσεκτικά διατυπωμένη απάντηση από δικηγόρο

Νέο απίστευτο σκάνδαλο από τον Λιάπη! Πήρε κοινοτικά χρήματα για ξενώνα και έφτιαξε εξοχικό!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε