Παρασκευή, 5 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Καυγάς και ονομαστική ψηφοφορία για τη “μικρή ΔΕΗ”

Καυγάς και ονομαστική ψηφοφορία για τη “μικρή ΔΕΗ”

Πρόταση για ονομαστική ψηφοφορία θα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ που ψηφίζεται απόψε. Τσακωμός Άδωνι Γεωργιάδη – Μαρίνας Χρυσοβελώνη για τα… μάτια της Έλενας Ράπτη.

Ο καυγάς ξέσπασε τη δεύτερη και τελευταία μέρα της συζήτησης του νομοσχεδίου για τη μικρή ΔΕΗ, όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας αντικατέστησε την Έλενα Ράπτη. Η εισηγήτρια των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη αντέδρασε έντονα κάνοντας λόγο για πανικό της κυβέρνησης στο ενδεχόμενο να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο, προκαλώντας την άμεση απάντηση του κ. Γεωργιάδη.

«Έχουμε μια βουλευτή που κατηγορεί για συνωμοσίες. Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με το νομοσχέδιο. Η βουλευτής είχε ένα πρόβλημα υγείας και ζήτησα πράγματι να την αντικαταστήσω γιατί με ενδιαφέρει να υπερασπιστώ αυτή τη μεταρρύθμιση. Έγινε ότι προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής» αντέτεινε ο κ. Γεωργιάδης.

Νωρίτερα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «πατάει σε δύο βάρκες» σε σχέση με το δημοψήφισμα, καθώς δεν θέλει να αναδείξει ότι αποδέχεται την ανάγκη να περάσει η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας σε ιδιώτες και πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ έχει αναδείξει την ιδεολογική σύγχυση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγάλες αλλαγές στη φορολογία εξήγγειλε ο Χαρδούβελης

Τι συμβαίνει ακριβώς μεταξύ Μεϊμαράκη και Μαξίμου;

Σε υψηλούς τόνους η συζήτηση στη Βουλή για τη μικρή ΔΕΗ

Πολιτικό θρίλερ! Έτοιμος να συγκαλέσει την Ολομέλεια ο Μεϊμαράκης – Αρνείται το Μαξίμου – ΣΥΡΙΖΑ: Εχουμε μαζί μας 120 βουλευτές για το δημοψήφισμα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε