Δευτέρα, 26 Αυγ.
28oC Αθήνα

Κομισιόν: Δεν ξέρουμε πότε θα φύγει η τρόικα από την Αθήνα!

Κομισιόν: Δεν ξέρουμε πότε θα φύγει η τρόικα από την Αθήνα!

Λίγες ώρες πριν από τη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα με την τρόικα, η Κομισιόν έστειλε μήνυμα στην Αθήνα πως οι εκπρόσωποι των δανειστών ήρθαν για να… μείνουν και δε θα φύγουν αν δεν κλείσουν όλα τα εκκρεμή θέματα.

Βέβαια, η ελληνική πλευρά ελπίζει ότι όλα θα έχουν τελειώσει μέχρι την επόμενη Παρασκευή, 12 Απριλίου και τη νέα συνεδρίαση του Eurogroup, ώστε να προλάβει η Αθήνα την εκταμίευση των 8,8 δισ. ευρώ, δηλαδή των 2,8 δισ. που εκκρεμούν από τη δόση και των 6 δισ. που θα ακολουθήσουν την αξιολόγηση.

«Η αποστολή της τρόικας, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Αθήνα, δεν έχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα όσον αφορά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τις ελληνικές αρχές», διεμήνυσε νωρίτερα από τις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ολιβιέ Μπαγί.

«Σε αυτού του είδους τις αποστολές δεν υπάρχουν συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα, γιατί γνωρίζουμε ότι χρειάζεται χρόνος για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της Κομισιόν.

Ο ίδιος εκπρόσωπος απέφυγε να αναφερθεί σε συγκεκριμένα θέματα που βρίσκονται υπό διαπραγμάτευση ανάμεσα στην τρόικα και τις ελληνικές αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι μετά τη σύσκεψη των αρχηγών

Δεν ήταν έτοιμοι και άλλαξαν για το απόγευμα το ραντεβού με την τρόικα

“Βαφτίστηκε” το χαράτσι ως ενιαίος φόρος ακινήτων – Στο κάδρο και τα αγροτεμάχια για να πείσου

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε